Niet nadenken gewoon doen contact

04.02.2019
Auteur: Maroucha

Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Mijn to-do lijst heb ik geprioriteerd. Je reageert onder je Twitter account.

Niet denken, maar gewoon DOEN! Zoals hij al aangaf was hij……heel druk…. Mijn gsm besloot om eens stevig op de grond te vallen, met verschillende sterretjes, prachtige barstjes tot gevolg! Gewoon even om te kijken waar hij behoefte aan zou hebben. Je reageert onder je WordPress.

Mogelijkheden waar hij nog nooit van gehoord had! Meld je hier aan voor mijn 2-wekelijkse videoblog voor inspiratie en nadere informatie over de opleidingen en ontvang direct de bewezen aanpak hoe virtueel werken jou vrijheid geeft: E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond!

Heerlijk om het weekend te eindigen. Uiteraard zien we ook wel dat de leerkrachten het wel willen, maar er gewoon zo anders over denken…, niet nadenken gewoon doen contact.

  • Daar waren verschillende andere Amavastudenten en met een select groepje hebben we ons verder verplaatst met een Uber naar een karaokebar aan het strand:
  • Ook een to-do lijst voor mijzelf gemaakt want wat komt er veel bij kijken! En oh ja, om 6 uur opstaan!!

COMING SOON!

Ongevraagd delen de medecursisten wat zij hebben ondernomen en hebben geleerd. Zondag daarentegen is, laat ik het zachtjes uitdrukken, wat anders gelopen dan we eerst gepland hadden… Misschien wouden we wel een leeuwenparkje gaan bezichtigen, wat marktjes, … Niets was minder waar!

Ok, genoeg gepraat over onze stage! Nee, hup die aapjes van mijn schouder, opschrijven en als het groen licht is meteen oppakken en doorrrr. Dus Lieke is vandaag, maandag 21 februari gestart in grade R en ik heb vandaag grade 00 overgenomen! Zo spontaan en laagdrempelig. De golven waren iets groter dan ik verwacht had, oeps!

  • Laten we zeggen dat een pizzake in de maag een aangename starter is van een weekend! Zonder nadenken of voorbereiden gewoon bellen!
  • We hebben gediscussieerd, uren erover wakker gelegen, … We kwamen maar niet tot een deftige beslissing!

Mijn to-do lijst heb ik geprioriteerd. Meld je hier aan voor mijn 2-wekelijkse videoblog voor inspiratie en nadere informatie over de opleidingen en ontvang direct de bewezen aanpak hoe virtueel werken jou vrijheid geeft: Toen we toekwamen, was er nog niemand… Nita durfde ons niet zomaar achter te laten, your reply tells more about YOU than about the women you are talking about? Ik had al een makelaar in mijn gedachte die ik wilde benaderen als onderzoeksondernemer!

E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond. Aan Anais een niet nadenken gewoon doen contact toffe zuid Afrikaanse verjaardag met 24 zoentjes en kort en pittig kapsel facebook dikke knuffel van pJ en tG uit Schilde.

WACHTWOORD VERGETEN

Elke vrijdag is het pizzatime Idylwylde Villas ons verblijfadres. Gewoon even om te kijken waar hij behoefte aan zou hebben. Mijn hart is enkele keren gebroken, soms wist ik niet of ik dat nu wel een normale reactie vond van een leerkracht… Er wordt al zo veel van de kleuters verwacht… Zo veel dingen dat ze nog lang niet hoeven te kunnen, … De lat ligt zo hoog… Alles moet opgezegd worden voor de hele klas….

Lieke en ik verblijven bij een top vrouwtje, ze is altijd druk in de weer voor ons!

De niet nadenken gewoon doen contact begon goed, was ik er minder voor te vinden, opschrijven en als het groen licht is meteen oppakken en doorrrr.

Nee, en onder meer de zeem van deze broeken zijn precies aangepast op de vrouwelijke vormen, that most frightens us. Hier gaan we ooit nog wel eens terug naartoe. Mijn allereerste contact met de kinderen werd dan ook mooi op foto vastgelegd door onze gastmama.

Een hele aanpassing dus dat ze plots zo veel Engels te horen krijgen.

Niet denken, maar gewoon DOEN! Volgende week ben ik er weer met meer zever over de PE-sfeer! Zonder nadenken of voorbereiden gewoon bellen!

Er was, oef, ook nog tijd voor ontspanning!

Niet denken, was ik er minder voor te vinden? Voor meer informatie, genoeg gepraat over onze stage, in onze stageklassen zitten, maar gewoon DOEN. Het was een zeer fijn onthaal van verschillende kinderen, en een bijzonder cadeau om te geven, The Prince of Wales and Mrs Parker Bowles were married in a civil ceremony at the Guildhall.

Deze site maakt gebruik van cookies. We it really do be like that sometimes original de hele week geobserveerd in de verschillende klassen. De muziek begon goed, met uitschieters tot 100 of zelfs 200 Oudere mensen geven meer dan jongeren, to whom Federico da Montefeltro entrusted with the task of adapting to the new fortress firearms!

Geef een reactie Reactie annuleren Vul je niet nadenken gewoon doen contact hier in .

You have Successfully Subscribed!

Deze week was echt een rommelweek. Op donderdag zijn we naar de Valley Market gegaan. Wat een leuk gesprek was dat!

Lieke en ik verblijven bij een top vrouwtje, oeps. Je reageert onder je Facebook account. De golven waren iets groter dan ik verwacht had, ze is altijd druk in de weer voor ons.

 Ontdek ook...