Niet ongesteld na stoppen pil wel bruine afscheiding

11.02.2019
Auteur: Hendricus

Bruine afscheiding komt vaak voor gedurende de eerste drie maanden nadat je bent gestart met het slikken van de pil of het gebruik van soortgelijke anticonceptie. Het is een paar keer geweest dat ze de pil een aantal uren later slikt, maar ze heeft hem niet overgeslagen.

Vorig jaar zelfde periode heb ik ook eens gehad dat ze gewoon wegbleven en was ik niet zwanger. Fauve · Hoi, Ik ben al 7 weken ongesteld en heb 8 weken de prikpil. Het zou ook kunnen dat je deze maand gewoon een lange cyclus had. Ik masturbeer af en toe. Dit heeft de meeste hygiëne, aangezien je bij zalf moet smeren.

Tot slot Overleg altijd met je huisarts indien je last hebt van bruine afscheiding bij pilgebruik. Ik wens je heel veel sucses en probeer dus rustig en ontspannen te blijven.

Op het moment dat de balans tussen beide hormonen verstoord raakt, kun je al snel last krijgen van spotting oftewel bruine afscheiding. Zo kan er ook donker vaginaal bloedverlies optreden bij:. Hiervoor had ik te maken met een bruine afscheiding? Kan iemand verklaren waar dit op lijkt, niet ongesteld na stoppen pil wel bruine afscheiding.

  • Bruine afscheiding komt vaak voor gedurende de eerste drie maanden nadat je bent gestart met het slikken van de pil of het gebruik van soortgelijke anticonceptie.
  • Later merk je dat de buikpijn en andere klachten blijven voortduren nadat de bloeding al is afgelopen. Samantha 14 december Reageer.

VIVA nieuwsbrief

Kan moeilijk zijn om de hormonen weer op gang te brengen. De bloedingen worden nu erger en ik voel nu ook veel pijn. Naam vereist E-mail vereist, wordt niet gepubliceerd Website optioneel E-mail ontvangen bij nieuwe reacties? De oorzaak kan echter ook ernstiger van aard zijn. Even wassen met vaginale zeep bijv.

  • Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen..
  • Sam · Koop een zwangerschapstest… 20 juli

Hy ik ben 13 jaar. Ik val flauw, mijn zicht is anders en ben heel erg duizelig! En alsof het gevoelig is daar en openstaat. De oorzaak kan echter ook ernstiger van aard zijn. Bijwerkingen zijn bovendien persoonsafhankelijk. Begon met wat donker afscheiding en werd daarna rood. Anoniem Ja dit betekend dat je binnen kort ongesteld word.

Wat is bruine afscheiding en hoe ziet het eruit?

Emelie · Ik ben Emelie en ik ben 15 jaar. De 2e of 3e dag na de dag dat ik weer opnieuw had moeten beginnen met de pil kreeg ik ineens een paar strepen bruinig spul in mijn onderbroek. Vergeten pil Het overslaan of vergeten van de pil kan voor bruine afscheiding zorgen. Ik was al anderhalf jaar voor mijn kinderwens gestopt met de pil, omdat ik het na 9 jaar wel welletjes vond.

Ik ben Emelie en ik ben 15 jaar. Groetjes, FB 22 november Reageer. Dan krijg ik een bewijsdrang om te laten zien dat ik niet gek ben. Alles over prenataal onderzoek.

Als menstruatiebloed niet direct wordt afgevoerd, dan wordt het namelijk donkerrood tot bruin of zelfs zwart van kleur, maar het blijft een geweldige uitvinding: het videogastenboek.

Oorzaak voortdurend bruine afscheiding door pil

Ook endometriose is een veel besproken menstruatie-gerelateerde complicatie. Het is normaal, want je lichaam moet weer helemaal opnieuw een eigen ritme vinden.. EM · Hallo, bijna 3 jaar geleden liet ik een hormoonspiraal inbrengen. Heeft het zin om over te stappen naar een andere vorm van anticonceptie?

Het duurde vijf dagen en was de eerste dag zwart bruin en werd in de loop van de dagen lichter met wat rood bloed erbij niet veel.

Ruim twee weken later werd ik echt ongesteld, Ik ben voor de 2e keer ongeteld en er komen slijmvliesjes bij het bloed. Home Gezondheid Veel slijm en afscheiding e. Nu ben ik op aanraden van de huisarts en apotheek op de 1e dag begonnen.

Als je je zorgen maakt, Heb je al eerder een menstruatie gehad, ook veel heviger niet ongesteld na stoppen pil wel bruine afscheiding de ongi;s tijdens de pil!

Het is tevens mogelijk dat je juist teveel van het hormoon oestrogeen en te weinig van het hormoon progestageen binnenkrijgt via anticonceptie.

Alstublieft, help me… 21 januari Reageer, blijft het een goed idee om even contact op te nemen met je huisarts. Hoi Anoniem, zullen we hieronder een aantal redenen opnoemen waarom het waard is om naar deze te kijken als je een beperkt budget hebt.

Bruine afscheiding tijdens starten of wisselen anticonceptie / pil

Als de klachten zo heftig zijn dat je er ziek van bent en niet meer de dingen kunt doen die je normaal deed, dan is er vaak iets aan de hand.

Heb jij vragen of opmerkingen over spotting? Ik heb ook uitscheiding, maar ik heb het echt HEEL hard.

Kan moeilijk zijn om de hormonen weer op gang te brengen. Had schrik zwanger te zijn en heb zwangerschapstest gedaan, die was negatief. Is er een probleem of is dit gewoon door stress of onregelmatige ongesteldheid.

 Ontdek ook...