Ik zal je op de hoogte houden engels

03.02.2019
Auteur: Melloney

EN to keep informed to keep updated. Nederlands Ik houd u hiervan op de hoogte.

Dutch Wij zijn allemaal op de hoogte van de al bestaande geschillen en moeilijkheden. I shall find out what has happened and give you an answer. Niemand was hiervan op de hoogte. Ik houd u hiervan op de hoogte. Bent u op de hoogte van het bestaan van dergelijke overeenkomsten?

Blijf mij op de hoogte houden.

Galgje Galgje Zin in een spel. Nederlands Ik zal u daarvan op de hoogte brengen? The Commission will keep the European Parliament informed about this. Of liever nieuwe woorden leren. Dutch De Commissie zal de afgevaardigden middels dagelijkse briefings van de voortgang op de hoogte houden.

It goes without saying that we will keep you posted. Galgje Galgje Zin in een spel?
  • Nederlands Ik zal u op de hoogte houden.
  • Help bij het beoordelen van gelijkaardige zoekopdrachten:

Vraag & antwoord

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "op de hoogte" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Ik was persoonlijk op de hoogte van de verklaring die u nu openbaar heeft gemaakt. Dutch Wij zullen u uiteraard op de hoogte houden van de ontwikkelingen, overeenkomstig de relevante regels. I will keep you posted. Ik zal u op de hoogte houden Ich werde Sie auf dem laufenden halten.

Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. I'll let you know when she's stable. Duits Die Mitgliedstaaten sind gehalten, die Kommission ber Unregelmigkeiten mit einem Schadensvolumen von mehr als 4. Ik zal u goed op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen in dat programma. Engels I will inform you of those? Dutch Ik zal het Parlement op de hoogte houden van de ontwikkelingen op deze terreinen. Zoek Ik zal u op de hoogte houden in: I will keep you updated on everything.

Ook in de database

English altitude level height elevation. Dutch Dit gegeven is algemeen bekend en alle rokers zijn daar heel goed van op de hoogte. Houden u op de hoogte. Nederlands ik zal je op de hoogte houden.

Nederlands Blijf mij op de hoogte houden. I'll have regular updates for you. Das wissen Sie nur zu gut. English exhausted used up worn. Dutch De Commissie zal begin van de uitkomsten van de studie op de hoogte worden gesteld.

We will keep you updated about this. Klik hier voor meer informatie. I will keep you informed in the next few minutes. I will be in touch with you about this. Das Ergebnis ist Ihnen allen sehr gut bekannt.

Van professionele vertalers, wo Ihr Problem liegt, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen. Nederlands Blijf mij op de hoogte houden! Bent u op de hoogte ik zal je op de hoogte houden engels het bestaan van dergelijke overeenkomsten. Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

I will keep you updated on everything. Ik zal u op de hoogte houden. Nederlands News zal u op de hoogte houden van deze tussentijdse evaluatie? Duits Im brigen sehe ich auch nicht, talloch en verse pasta comfortabel en eenvoudig bij de digitale supermarkt. Dutch Wij zijn allemaal op de hoogte van de al bestaande geschillen en moeilijkheden.

Zojuist vertaald

Dutch Wij als Europees Parlement worden niet meer voldoende door u op de hoogte gehouden. Engels I will inform you of those. Voorbeelden zien voor de vertaling I will keep you posted 2 voorbeelden met overeenstemmingen. I will keep you posted.

English on above at by for up upon onto for sake of owing to. Dutch Mevrouw Hardstaff, ik zal uw opmerking in elk geval onderzoeken en u van mijn bevindingen op de hoogte houden.

Der Vorschlag ist Ihnen bestens bekannt.

 Ontdek ook...