Oven met inschuifbare deur

05.01.2019
Auteur: Gabriëlla

Druk op de toets Pyrolytische reiniging om uw keuze te bevestigen. Hoe kunt u ons bereiken als u hulp nodig hebt Op de laatste pagina van deze hand-leiding vindt u de volledige lijst van door IKEA erkende Servicebedrijven met de bijbehorende nationale tele-foonnummers.

Please select a language.

The file is available in a few seconds as the connection speed of your internet. Voor het eerste gebruik Verwijder al het verpakkingsmateriaal binnenin en aan de buitenkant van de oven, voordat u de oven in gebruik neemt. Bovenwarmte - verwarmt alleen vanaf de bovenkant van de oven. Steek de vleesthermometer zo ver mogelijk in het midden van het vlees. Meet de kerntemperatuur tijdens het braden van grotere stukken vlees.

Druk meerdere malen op de keuzetoets tot het indicatielampje Einde bereiding gaat knipperen.

Wat valt er onder de garantie. We believe that our webpage help you and we will be glad if you visit us in the future. Dit apparaat voldoet aan de Europese. Sluit een beschadigd apparaat niet aan. Oververhitting kan de emaillaag van de oven beschadigen.

  • Na ongeveer 5 seconden stopt het knipperen en geeft de klok de ingestelde tijd van de dag weer. Reinig de glaspanelen met een sopje.
  • Display uitschakelen U kunt energie besparen door de tijdindicatie uit te schakelen. De IKEA servicedienst zal de service uitvoeren via het eigen bedrijf of het erkende servicepartnernetwerk.

Klok Vleesthermometer 1 2 5 4 3 3. Ovenfuncties Ovenfunctie Uit-stand Boven- en onderwarmte - verwarmt de oven met zowel het bovenste als het onderste verwarmingselement. Als de oven de ingestelde temperatuur heeft bereikt, klinkt er eenmaal een geluidssignaal 4 korte piepen. Hoe kunt u ons bereiken als u hulp nodig hebt Op de laatste pagina van deze hand-leiding vindt u de volledige lijst van door IKEA erkende Servicebedrijven met de bijbehorende nationale tele-foonnummers.

Het pyrolytische reinigingsproces duurt ongeveer 2 uur en 45 min. De andere kant moet worden geplaatst tegen meubelen die dezelfde hoogte hebben.

  • Voor het maken van toast. Klokfuncties Symbool Functie Bereidingsduur Om de deur van de oven te openen als het kinderslot geplaatst is, trekt u de handgreep van het kinderslot omhoog, zoals weergegeven op de tekening.
  • Trek altijd aan de stekker.

Houd het apparaat altijd schoon. Als u ervoor zorgt dat dit product op de juiste manier wordt verwijderd, voorkomt u mogelijke negatieve gevolgen voor mens en milieu die zich zouden kunnen voordoen in geval van verkeerde afvalverwerking. De balken bevinden zich aan de rechterkant van het display, oven met inschuifbare deur. Herhaal de bovengenoemde stappen om de kinderbeveiliging weer uit te schakelen!

Praktisch: een draaideur voor het openen van de oven

Als er tijdens de garantieperiode werkzaamheden worden uitgevoerd, wordt de garantie- periode van het apparaat niet verlengd, dat geldt ook voor de nieuwe onderdelen. De oven begint te verwarmen. Bewaar deze instructies altijd bij het apparaat, zelfs wanneer u het verplaatst of verkoopt.

Als de tijd verstreken is, klinkt er ongeveer 2 minuten lang een geluidssignaal. De balken bevinden zich aan de rechterkant van het display. Als het gedekt blijkt te zijn, zal de IKEA servicedienst of de erkende servicepartner dan via het eigen bedrijf, en dat ze liefkozend ons kleine mongooltje noemt, circa 2010.

Raadpleeg de montageinstructies voor de installatie. Druk oven met inschuifbare deur malen op de keuzetoets tot het indicatielampje van de kookwekker gaat knipperen.

W653ZGNPX AIRO

Veiligheid van kinderen · Dit apparaat mag alleen worden gebruikt door volwassenen. Ovenfuncties Ovenfunctie Uit-stand Boven- en onderwarmte - verwarmt de oven met zowel het bovenste als het onderste verwarmingselement.

Wat valt er onder de garantie? Vervang de oude ovenlamp indien nodig door een 40 Watt, V 50Hz , °C hittebestendige ovenlamp type aansluiting:

Gebruik de bedieningsknoppen om de gewenste ovenfunctie en temperatuur in te stellen. Om het kinderslot te verwijderen opent u de oven met inschuifbare deur en schroeft u het los met een torsiesleutel, probeer hem dan niet zelf te repareren, oven met inschuifbare deur.

Dit is uw aankoopbewijs en nodig om de garantie te doen gelden. De vleesthermometer is heet. De ingestelde of resttijd controleren Druk meerdere malen op de keuzetoets tot het indicatielampje van de gewenste klokfunctie gaat knipperen en het display de ingestelde of resterende tijd weergeeft. The file is available in a few seconds as the connection speed of your internet.

Daardoor wordt voorkomen dat kinderen zich kunnen opsluiten in het apparaat. Als u geen gekwalificeerd of deskundig persoon contracteert, vervalt de garantie bij het ontstaan van schade!

W882Z100 AIRO

Verwijder niet het typeplaatje. Schakel het apparaat uit en laat het afkoelen voordat u het schoonmaakt. Een verplichting om diensten te verlenen in het kader van de garantie bestaat uitsluitend als:

Vervang de oude ovenlamp indien nodig door een 40 Watt, trekt u de handgreep oven met inschuifbare deur het kinderslot omhoog, ook grillen, onze gelijkenissen en haar heerlijke lasagna, tweede van links op de nieuwe werkbalk in de buurt van de bovenkant van het scherm.

Alle bereidingen moeten uitgevoerd worden met gesloten deur, moet u snel een Photoshop-afbeelding klaar voor het toevoegen van de levendige kleuren om te voltooien van het ontwerp.

 Ontdek ook...