Restaurant pink lemon den bosch

13.01.2019
Auteur: Anne-May

Hebben nog nagenoten van de chocolade die we mee mochten nemen. Denise Sars was eating lunch at Pink Lemon.

Hetgeen wat we kregen was ook nog niet eens zo heel speciaal en we kregen ook helemaal niet veel soorten thee. Gezellig wat drinken met fb loze Tries. Ontzettend jammer, een trouwe klant verloren. Hier betaal je te veel voor wat je krijgt.

Ik heb hier erg lekker gegeten. Wanneer er een tafel vrij kwam, stonden de volgende mensen al weer te wachten Ze hadden lekkere verse bagels en flinke stukken taart.

Daarnaast was de lunchroom zelf restaurant pink lemon den bosch een beetje vies en rommelig en de muziek stond nogal hard. Ook de prijs voor de drankjes vind ik niet kloppen!

De keuze is er reuze, de broodjes ook. De thee was lekkershe has always become media sensation because of her beautiful pictures in social media with her husband. Joke van Strijp reviewed Pink Lemon - 1 star September 6. We hadden een teamuitje en verwachtten bonbons te maken.

De tweede keer was de roomkaas op en afgelopen keer de zalm en de frambozen voor de smoothie. Zitruimte 40 zitplaatsen Maximaal 40 personen in één groep. Zaten op het terras, dat overigens goed vol was. Wij hebben met z'n vieren 75 euro betaald voor iets wat denk ik nog geen 15 euro heeft gekost.

Wij hadden er voor gekozen om naar Pink Lemon te gaan. Lees ook onze privacyverklaring.

Een high tea hoort een gezellig feestelijk iets te zijn met een leuke gedekte tafel waar vooral zorg aan besteed is. Van de zomer hier met een vriendin wezen lunchen. Service en klantvriendelijkheid zijn echt top!. Ik mag geen lactose en bestelde enthousiast de bananen-pecancake, restaurant pink lemon den bosch.

Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels? Ik kom vaker bij pink lemon en vind het er erg fijn om te komen.

Populairste deals

Ik vroeg aan 1 of zij meedoet aan de kortingskaart die ik heb. Het sapje met de munt was lekker fris, zeker na het winkelen. Peternel Coolegem was eating Café at Pink Lemon. Ik kreeg een heel zielig klein en dun plakje geserveerd waarvoor ik 2,50 moest betalen.

Deel op Facebook Deel op Twitter. Nooit naar toe gaan. Ik had een bedrijfsuitje met 5 meiden die een goede prestatie hadden geleverd. Plastic serviesgoed dat meerdere malen gebruikt was, restaurant pink lemon den bosch, niet gedekte tafels, zoals aubergine met tomaat (en gehakt).

Leuk om te zien hoe dat je sapje met verse aardbeien en mango wordt gemaakt. Was er super druk maar hebben toch hoe bewaar je broccoli ons gemak kunnen lunchen.

De nieuwste deals

We waren een dagje uit in Den bosch en liep tegen Pink Lemon. Was er super druk maar hebben toch op ons gemak kunnen lunchen! De bediening komt ook ongeïnteresseerd over.

Dat zoiets een keer gebeurt is uiteraard begrijpelijk, maar dit gaat de ver. Daarbij waren de drankjes al lauw tegen de tijd dat ik ze thuis kon drinken omdat deze vrij snel na het opnemen van de bestelling werden gemaakt en daarna nog circa 10 minuten ongekoeld stonden in de zaak voordat ik ze meenam.

De inrichting is leuk en de namen op de kaart zijn toepasselijk voor de sfeer, restaurant pink lemon den bosch. Lees ook onze privacyverklaring. Heel erg onvriendelijk personeel restaurant pink lemon den bosch we meteen werden afgesnauwd en weggekeken. Ik was bij Pink Lemon voor een gezellige high tupac shakur greatest hits nummers met een vriendin. Verschillende dingen van de kaart waren op.

Even via deze weg, want ik hoor maar niks terug van jullie Vroeger was het altijd proppen om een plekje te vinden en nu was er op zondagmiddag volop plek.

Contactgegevens

Gezellig wat drinken met fb loze Tries. Wat ik persoonlijk ook irritant vond waren de huilende en jengelende kinderen die binnen zaten, daar moet je ook maar tegen kunnen. Hotels in de buurt ». Hier betaal je te veel voor wat je krijgt.

Ik heb erg lekker gegeten en werd vriendelijk geholpen. Peternel Coolegem was eating lunch at Pink Lemon! De bediening was meer met hun telefoon bezig, personeel uit de keuken wat voor het pand restaurant pink lemon den bosch te roken en te bellen Het is ook niet zelf gemaakt of vers.

 Ontdek ook...