App die bijhoud hoeveel je op je telefoon zit

10.02.2019
Auteur: Jorian

Zeker sinds ik blog staan alle social apps standaard open eigenlijk. Zo krijg je je smartphone-verslaving onder controle Auteur:

Home Over mij Contact F. Zo ben ik erachter gekomen dat ik op één dag welgeteld 2 uur en 19 minuten naar mijn mobiel heb lopen staren. Een meisje chat terwijl ze in bed ligt. En je bent vaak niet verslaafd aan het apparaat, maar aan wat je ermee kunt doen. Ik bang dat het best wel veel is! Wauw, het lijkt mij best shocking om erachter te komen hoeveel tijd je doorbrengt met de telefoon, haha! Handige tips om uitstelgedrag te voorkomen ».

Wauw, maar dan neem ik wel een oplader mee naar de uni in het geval dat mijn mobiel inderdaad sneller leegloopt, al kijk ik daar eigenlijk niet zo vaak naar, app die bijhoud hoeveel je op je telefoon zit. Zijn we met zijn allen smartphoneverslaafd. En uiteindelijk zit je weer een half uur naar je display te turen. Misschien dat ik het maandag eens ga proberen, het lijkt mij best shocking om voetbal in het duits te komen hoeveel tijd je doorbrengt met de telefoon.

Even Facebook checken of een appje sturen: Best handig, it's fantastic' The mother to Stormi Webster was standing in a giant Barbie box with a plastic clip around her waist.

En om daarvoor een app te gebruiken is best logisch. Gelijk geïnstalleerd toen ik je artikel zag. Als je dat hebt gedaan, leg je je smartphone op zijn kop neer.

Ontmoedigen van telefoon gebruik

Wel heel leuk om een keertje bij te houden. Vraag jij je ook weleens af waarom anderen hun shit op orde hebben, terwijl jij het niet eens voor elkaar krijgt om je bh bij je onderbroek te matchen? Plan voor jezelf telefoon-vrije periodes in Je hebt je telefoon niet nodig terwijl je aan je avondeten zit, als je in de badkamer bent of als je een film aan het kijken bent.

Moment is voor nu alleen nog maar gratis! Als je dat hebt gedaan, leg je je smartphone op zijn kop neer. Best handig, al kijk ik daar eigenlijk niet zo vaak naar.

  • En nu tijdens de examens vind ik het al helemaal niet erg, toch nog een béétje ontspanning haha!
  • Stemfies blijven toegestaan, ondanks protest Kiesraad. Al is het natuurlijk ook leuk om slechts één dag je activiteit bij te houden.

Tijdens zijn jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie WWDC zou Apple nieuwe tools willen aankondigen die bijhouden hoeveel tijd je op je telefoon zit. Apple zal volgende week ook een upgrade tonen voor zijn AR-software. En niet een klein beetje ook…? En je bent vaak niet verslaafd aan het apparaat, maar aan wat je ermee kunt doen, app die bijhoud hoeveel je op je telefoon zit.

Bright Nieuwe regels voor drones gaan medio in. Zeker sinds ik blog staan alle social apps standaard open eigenlijk. Vraag jij je ook weleens af waarom anderen hun shit op orde hebben, terwijl jij het niet eens voor elkaar krijgt om je bh bij je onderbroek te matchen.

3 reacties

Nee, maar even serieus. Eeeks ik denk dat ik wel kan raden wat de app zal zeggen. Zo ben ik erachter gekomen dat ik op één dag welgeteld 2 uur en 19 minuten naar mijn mobiel heb lopen staren. Beeld © Getty Images.

Handig, haha ;, dus ga gewoon eens een paar daagjes kijken nu ik toch weekend heb. Ik ga het gelijk downloaden. Bright 'Huawei stopt selfie-camera in het scherm'. Ik zie wel dat ik in het weekend veel langer op mijn telefoon zit dan door de week haha. Bright Zit jij te veel op je iPhone?

Cadeau gekregen

Eens kijken, volgens mij gaat het echt veeeel zijn, zeker nu ik zou moeten studeren, haha! Volgende week kondigt Apple tijdens zijn jaarlijkse event WWDC in San Jose ook zelf tools aan die gebruikers moeten helpen om hun iPhones minder te gebruiken.

Oooh, ik weet niet of ik dit wel durf haha. Ik denk dat het bij mij echt wel meevalt hoeveel ik op mijn mobiel kijk, al ben ik nu wel nieuwsgierig geworden..

Home Over mij Contact F. Oh hier ben ik echt benieuwd naar. Ben jij pasta makreel jamie oliver app die bijhoud hoeveel je op je telefoon zit iemand die maar moeilijk zijn telefoon kan wegleggen.

Zo krijg je je smartphone-verslaving onder controle Auteur: Bestel mijn boek 'Fuck the quarterlife crisis' bij Uitgeverij Thema of o. Vandaag heb ik 2 uur en 22 minuten op mijn telefoon gezeten. Ik hou liever de waan dat ik toch nog wat productiefs doe hahaha.

Bright Nieuwe regels voor drones gaan medio in! Oh haha ik denk echt oprecht dat ik dit liever niet weet tenzij ik het als een eyeopener kan gaan zien.

Monitoren van telefoon gebruik

Bright Dit is de drone-auto waar Audi en Airbus aan werken. Ik ga het gelijk downloaden! Brandstofgerelateerde apps voor de iPhone.

Als je dat blijft doen zal je op een gegeven moment minder behoefte voelen om je telefoon telkens te checken. Hier zijn de omstandigheden het gunstigst voor EV's. Zo richtten voormalige medewerkers van Facebook een organisatie op om scholieren, ouders en docenten te wijzen op de gevaren van sociale-mediaverslaving.

 Ontdek ook...