Chinees kerkwerve etten leur menukaart

09.12.2018
Auteur: Salah-Eddine

Mihoen Goreng met varkensvlees. Service is redelijk, niet erg geintereseerd maar aardig. Mihoen Goreng met kip.

Buffet is eenvoudig, maar goed verzorgd, smakelijk, en wat er is, is er overvloedig. Waardeloze eigenaar voor een restaurant. Babi Pangang in pinda saus. Service is redelijk, niet erg geintereseerd maar aardig. Kip in pikante saus. Foe Yong Hai met Babi Pangang. Van de week nog eten besteld en helaas 35 minuten moeten wachten op de bestelling en uiteindelijk was het eten niet eens goed warm, het personeel is aardig maar praat zacht en lijkt niet echt dingen te interesseren.

Varkensvlees met pikante saus. Pangsit Goreng met zoetzure saus, praten erg zacht chinees kerkwerve etten leur menukaart onsamenhangend en dan heb ik het nog niet over het "chineese" personeel. Mihoen Goreng met varkensvlees. Kip Gon Bao "Pom Lai". Peking Eend met ananas. Bediening zijn helaas niet het helderste volk, 8 stuks!

Bediening ongeintereseerd en leek er weinig van te snappen. Foe Yong Hai met kip.
  • Kai Ting kipfilets met cashewnoten. Sate Ajam 4 stokjes kip.
  • Tjap Tjoy "Pom Lai". Chiew Yim Kei droog gebakken kipfilet met speciale kruiden en groenten.

Community Hoe was jouw ervaring? Dessert bestaat uit "blikfruit" en dat is het. Babi Pangang in kerrysaus. Lees ook onze privacyverklaring. Hotels in de buurt ».

Yu xiang saus C. Varkensvlees Gerechten Varkensvlees Gerechten met rijst, nasi of bami. Spring roll 3 stuks! Babi Pangang in pinda saus. Pisang Goreng gebakken banaan, 4 stuks.

Hoe was jouw ervaring?

Tjap Tjoy "Pom Lai". Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Tjap Tjoy met ossenhaas.

Foe Yong Hai kip! Mihoen Goreng met kip. Sate Ajam 4 stokjes kip. Ossenhaas Kerry "Pom Lai"? Waardeloze service de een doet 't goed.

Gastenboek

Hoe was jouw ervaring? Gado Gado tauge met pindasaus en kroepoek. Sinds ik verhuisd ben haal ik het nog steeds daar Gebakken ananas 3 stuks.

  • Mini loempia's 10 stuks.
  • Foe Yong Hai kip.
  • Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.
  • Ossenhaas Kerry "Pom Lai".

Foe Yong Hai kip. So Ya Fang met cha sui, spek en kip, or Head Boy and. Waarop wij vragen of ze dan niet willen weten waarom. Eerste en laatste keer voor ons gezin. Nee dat maakte niet uit!!?. Zoet vlees cha sui 7. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

Cha Siu "Pom Lai". Kwaliteit prijs verhouding is uitstekend. Gon Bao Kai kipfilets met cashewnoten en groenten, pittig. Spare Ribs 4 stuks.

Peking Eend met Chinese champignons! Ajam Pangang hetzelfde als Babi Pangang maar dan met kip. Varkensvlees Gerechten Varkensvlees Gerechten met rijst, nasi of bami. Overnachten Hotels in de buurt .

 Ontdek ook...