Ratelend geluid na starten auto

06.03.2019
Auteur: Sjieuwke

Ik begrijp dat een dealer, alhoewel het garantie is, toch ook zelf een bijdrage moet leveren en niet alles vergoed krijgt. Voor al je vragen over de Volkswagen Passat ben je hier aan het juiste adres.

Weer een dag laten staan en nu zegt de dealer: Krijgt je auto normaal z'n beurten en heeft niet extreem veel kilometers gemaakt? Ben vandaag bij Mercedes dealer geweest en het probleem voorgelegd, hun denken dat de distributie ketting een tandje is versprongen!

Javascript Uitgeschakeld Gedecteerd Javascript staat momenteel uitgeschakeld. Overigens heb ik nu wel een constantere oliedruk door de dikkere olie, en daarvoor niet. Ratelend geluid bij koude start Vandaag te horen gekregen dat het de klepstoters zijn. Hoort dit op deze manier geconstateerd te worden of niet?

Ratelend geluid bij koude start katalysator net na de turbo, was bij mij ook recent vervangen. Volgende week gaat ie pas naar de garage. Hulp bij reparaties nodig?

Ga anders es ratelend geluid na starten auto bij een andere garage bv Vakgarage en laat daar je "startmotor-geluid" horen. Maar het geratel is er nog steeds alleen nu niet meer elke ochtend.

Beste allemaal, ik heb dus al enige tijd last van een raar geluid tijdens het starten en dat geluid blijft van haken voor 1 a 2 seconden.

Alles over de Mercedes W126

Deze zat inderdaad erglos. De ketting en kettingspanner van de nokkenas zijn vervangen. Vandaag de dealer aan de lijn gehad en die vertelde mij dat ik een keer de auto moet laten staan zodat zij in staat zijn om de volgende ochtend de auto koud te starten. M'n garage wist me te vertellen dat er een Bosch filter inzit en dat dat het niet zou kunnen zijn. Maargoed eind goed al goed. Geplaatst 23 January - Ik vraag me af of het alleen de ketting zelf is.

  • Volg ons op facebook:
  • Dus mijn vraag was eerder:

Vervolgens een afspraak gemaakt en uitgaan den haag dit weekend een dag laten staan zodat de motor koud was en de garage het zelf kon horen en beoordelen. Tot nu toe geen problemen. Vooral met dit koude weer bij het starten was dit goed te horen.

Bij onze Polo van juli exact hetzelfde geluid ratelend geluid na starten auto. Als je intresse hebt kan je PMen! Ze hebben andere olie weet nog niet welke erin gedaan voorafgaand met wat flush om de boel nog eens te reinigen.

Zijn we nou op die leeftijd gekomen dat we de grootte van elkaars remschijven vergelijken? Dit was ook alleen bij het starten. Hoort dit op deze manier geconstateerd te worden of niet? Echt een ronk, ook vooraan aan de motor ergens

Toch bedankt voor jullie reacties, ratelend geluid na starten auto. Nee heb je en Ja kan je krijgen. Overigens heb ik nu wel een constantere oliedruk door de dikkere olie, en daarvoor niet. Groene Hart 0 Als je even zoekt zul je er veel meer topics over vinden.

Javascript staat momenteel uitgeschakeld.

Ook hebben we de olie bijgevult, want je kleppen tikten een heel klein beetje, komt door het koude weer! Kan ik geld terugkrijgen of is het: Gelijk maar garage gebeld en die willen het zelf nog een keer goed horen. Vandaag de dealer aan de lijn gehad en die vertelde mij dat ik een keer de auto moet laten staan zodat zij in staat zijn om de volgende ochtend de auto koud te starten.

Zodra de motor op temperatuur komt rond de 40 a 50 graden is het geluid weg. Ik heb wel een alu bodemplaat, maar wil deze ook vv door een w8 exemplaar. Dit was ook alleen bij het starten. Ratelend geluid bij starten Bericht door ingmar 03 jul Houten bank bij tafel geluid bij koude start Gisteren auto opgehaald bij ratelend geluid na starten auto garage.

De geleiders die bij de krukas zitten slijten het hardst en de grote geleider die in het distributie kap vast zit. Het is nu Ondertussen is dus 2x een turbo, de distributie riem en nu dus versnellingsbak vervangen.

Bent u blij met onze hulp, steun dan de club en wordt full-member, klik hier. Helaas is bak niet op voorraad bij PON, dus back-order en dus maar afwachten. De ketting en kettingspanner van de nokkenas zijn vervangen. Dat is het nu juist, de startmotor heb ik laten schoonmaken en opnieuw laten invetten bij de dealer.

Zal hem morgen bellen om door te geven dat ik niet kom Vastzittende klepstoters losmaken met een "goedje" in de olie vind ratelend geluid na starten auto niet Audi-dealer-waardig, die moeten daar andere methodes voor gebruiken. Er komt een nieuwe bak onder. En dat allemaal binnen 2jr met krap 30k op de teller [motor is 1.

 Ontdek ook...