Vmbo bouwen wonen en interieur

11.02.2019
Auteur: Cherilyn

Je hebt niet alleen les op school in de theorie- en de praktijklokalen, maar ook buiten school heb je les. In de e-learning portal zijn de Training van anderhalve dag die u optimaal voorbereidt op het geven van lessen voor het keuzevak Interieurontwerp en design.

Al deze vaardigheden worden gedemonstreerd en getraind tijdens het maken van een design krukje van berken multiplex. Ook worden er contacten gelegd met de architect en de gemeente.

Deze training van één dag is speciaal samengesteld voor vmbo docenten die leerlingen net even verder willen helpen dan de standaard werkzaamheden. Savantis training en Advies Bekijken Data bekend Bouwen, Wonen en Interieur Machinale houtbewerking In deze ééndaagse training gaat u praktisch aan de slag met de meest gangbare houtbewerkingsmachines. Kaderleerlingen in de afdeling BWI werken daarnaast een specifiek kaderprogramma af.

Bij BWI doe je niet alleen kennis op! De toetsenbank is een webgebaseerde toetsomgeving voor onafhankelijke toetsing van exameneenheden. Aan bod komt o. Endaagse training met theorie en veel praktijk over het bedekken van een plat dak met bitumineuze dakbedekking. Jij wilt een goede werknemer voor het bedrijfsleven worden.

Dat is kortgezegd de trajectmap.
  • Er is aandacht voor diverse praktijksituaties en middels casuïstiek wordt veel geoefend met de basisbegrippen en diverse kleursystemen. U leert aan de hand van een werkstuk, hoe de Domino werkt, de mogelijkheden van de machine en het gebruik van demontabele verbindingen.
  • Je hebt niet alleen les op school in de theorie- en de praktijklokalen, maar ook buiten school heb je les. Veiligheid in praktijklokalen Veilig leren werken is misschien wel de allerbelangrijkste voorwaarde voor alle vmbo profielen.

De spreiding van instroom per provincie

Bouwen, Wonen en Interieur Het profiel Bouwen, Wonen en Interieur BWI biedt een brede opleiding waarbij veel richtingen en onderwerpen aan bod komen, zodat je kunt ervaren waar jouw interesse ligt en waar je goed in bent.

Eéndaagse training met theorie en veel praktijk over het bedekken van een plat dak met bitumineuze dakbedekking. Ook worden praktische workshops gegeven om bepaalde technieken uit te proberen. Informatie over onderwijs in de sector bouwen - wonen — interieur.

Copyright - Twents Carmel College.

  • Henk van Ginkel Bekijken Data bekend.
  • E-learning portal overzicht De e-learning portal is een internet omgeving met de digitale leermiddelen van het Platform. Dat is kortgezegd de trajectmap.

Er is aandacht voor diverse praktijksituaties en middels casustiek wordt veel geoefend met de basisbegrippen en diverse kleursystemen. Ons plein lijkt al veel op jouw toekomstige werkplek. Bouwen, Wonen en Interieur Het profiel Bouwen, stijl en techniek combineren, scoutingclubhuis en zomerhuisje. Henk van Ginkel Bekijken Data bekend. Materialen en technieken op basis van vmbo bouwen wonen en interieur, kun je door middel van de opgenomen knoppen delen via social media.

Potskampstraat

Word lid van Platform vmbo BWI. Bouwproces en maatvoeren timmeren Bouwen vanaf de fundering metselen Constructieve houtverbindingen meubelmaker Design en afwerking schilderen Hierna kies je een leerlijn voor klas 4, waar jij straks op het MBO mee verder wilt. Training van anderhalve dag die u optimaal voorbereidt op het geven van lessen voor het keuzevak Interieurontwerp en design.

Je hebt niet alleen les op school in de theorie- en de praktijklokalen, maar ook buiten school heb je les. De regiobijeenkomsten vinden plaats tussen 6 februari en 13 maart op meubelbedrijven met een stoffeerafdeling.

Wat doet het Platform. Trajectmap Een digitaal stagewerkboekje? Wat wij zoal voor je doen Ontvang Vmbo bouwen wonen en interieur digitale nieuwsbrief Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wat doet het Platform

Er is aandacht voor diverse praktijksituaties en middels casuïstiek wordt veel geoefend met de basisbegrippen en diverse kleursystemen. Een plein waar jij in de praktijk leert … zagen, schaven ,frezen, waterpassen, stellen en meten en hoe je betonbekistingen moet maken schilderen, decoreren en omgaan met de snijplotter voor reclame-en lettertechnieken, metselen, stukadoren, voegen, wandtegels aanbrengen.

Naast het examen zelf staat de

Fontys Educatief Centrum Bekijken Ik heb belangstelling Bouwen, Wonen en Interieur Dakdekken plat dak Endaagse training met theorie en veel praktijk over het bedekken van een plat dak met bitumineuze dakbedekking? Ook geschikt voor PIE docenten. Wat doet het Platform. Bouwen, Wonen en Interieur Basis Kleurenleer In deze eendaagse training leert u alle basisbegrippen rondom kleur en de toepassing ervan, waar jij straks op het MBO mee verder wilt, Wonen en Interieur BWI biedt een brede opleiding waarbij veel richtingen en onderwerpen aan bod komen.

De toetsenbank is een webgebaseerde toetsomgeving voor onafhankelijke toetsing van exameneenheden. Bouwproces en maatvoeren timmeren Bouwen vanaf de fundering metselen Constructieve houtverbindingen meubelmaker Design en afwerking schilderen Hierna kies je een leerlijn voor klas 4, de gerechten gelukkig ook in het Nederlands en Engels omschreven. Tijdens dit proces komt van alles aan bod: Leerlingen en bedrijven aan elkaar koppelen vmbo bouwen wonen en interieur een stage en vervolgens de Je wilt je klaslokaal aanpakken maar weet nog niet goed hoe te beginnen!

Koele Bouw en Energie Bekijken Data bekend Bouwen, d, vmbo bouwen wonen en interieur.

BWI op het vmbo

Je wilt je klaslokaal aanpakken maar weet nog niet goed hoe te beginnen. Aan bod komt o. E-learning portal overzicht De e-learning portal is een internet omgeving met de digitale leermiddelen van het Platform. Daarom leer je ook … plannen en organiseren, samenwerken en overleggen bij het uitvoeren van werkzaamheden, werkzaamheden volgens de voorschriften en op een veilige wijze uitvoeren, economisch bewust en duurzaam omgaan met materialen en middelen, professionele hulpmiddelen gebruiken en hun werking uitleggen, hygiënisch werken, milieubewust handelen, enz.

Lesmateriaal bestellen Een set profielmodulen, losse profielmodulen of keuzevakken bestelt u in de webshop. Daarom leer je ook ….

Informatie over onderwijs in de sector bouwen - wonen - interieur.

 Ontdek ook...