Wat te doen op een vrije dag

04.03.2019
Auteur: Clim

En daarna ga ik of met iemand wat afspreken of naar de stad. Na het ontbijten mijn huishouden. Ik ben doordeweeks eigenlijk altijd thuis, doe dan de gewone dingen in het huishouden, N.

Anoniem dinsdag 8 mei Dat herken ik ook wel Marin. Wat wil je nog meer? In Den Haag was ik daar heel erg goed in.

Laat de keukenprinses in je los en duik de keuken in! Ik had helemaal niet in de gaten dat er een linkje gesponsord is en so what?

Op de blog van Vera en Suzanne kwam ik een artikel tegen over wat Vera op haar vrije dag doet. Als ik vrij ben met m'n hoe achterkant schouders trainen zijn we altijd samen. Als ik een vrije dag heb is dit iets wat ik standaard doe.

Afgelopen zomer ben ik nog naar de Efteling geweest en het was super leuk. Zal is even gaan googlen. Bovendien heb je zo weer ruimte voor nieuwe dingen.

Je bent nooit te oud voor een pretpark! Dat is dan toch gewoon 1 ei?? Daarnaast is het een dag dat ik monteurs kan ontvangen, tandartsen e.
  • Wat een leuke lijst! Super lekker en ook nog eens verantwoord.
  • Zoek dan je krultang op en doe wat tofs met je haar. Meestal ga ik naar een vriendin, mijn moeder, shoppen, boodschappen doen en uitgebreid koken, lekkere dingen bakken, naar het strand, fietsen, heerlijk met een grote kop thee de VTWonen lezen, dingetjes in huis veranderen

VIVA nieuwsbrief

Die series ga ik eens nader onderzoeken! Haha ik kan er juist wel om lachen hoe je de reclame in dit artikel hebt verwerkt! Bornem provincie Antwerpen Ik zou eerst koekjes bakken en daarna een filmpje zien met de koekjes natuurlijk. Dus eigenlijk zit ik nooit echt stil. Priscilla - 11 mei.

  • Dat herken ik ook wel Marin. Tis alleen soms wel vervelend als ikzelf vrijben en bijvoorbeeld vriendinnen niet, haha!
  • Daarom help ik je een handje met dingen om te doen op een vrije dag!

Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Even denken voor series. Home Thuis Wat doen jullie op een vrije dag. Anoniem dinsdag 8 mei In een uur kan je best veel doen. Heerlijk met n muziekje en lekker rommelen.

15 reacties

Ik moet altijd wel veel doen. Deze site maakt gebruik van cookies. Nu kan ik niet meer kiezen Ik vond het leuk om te lezen en inspireerde mij om hier ook wat over te schrijven.

Zoek dan je krultang op en doe wat tofs met je haar. De laatste keer dat ik een advertorial plaatste was 30 december! Waarom het zo belangrijk is om oordoppen …. Dit kost mij geen enkele moeite maar ben dan ook geen workaholic. Ik ga denk ik vegetarische lasagne met spinazie en geitenkaas maken vandaag: Cindy - 09 mei Ik ga graag bloggen op mijn vrije dag, want ik werk gewoon 4 dagen in de week.

Tinderen zit er niet meer in, mr cutiepie heb ik al gevonden via tinder ;, wat te doen op een vrije dag.

Ik werk 4×9 uur, en heb iedere woensdag de luxe van een vrije dag. Ik was gisteren ook al vrij en heb gisteren dus al genoeg aan het huishouden gedaan vind ik zelf dus vandaag alleen even gewinkeld en wat boodschappen gehaald. Even nergens aan denken, een maskertje op, lekker badderen, een manicure bij jezelf doen… Waar jij vrolijk van wordt!

Zoek je verzorgingsproducten uit.

Of als ik nergens zin in heb gewoon boekje lezen, een aantal boeken uitlezen, ik vind alleen het maken zo ontzettend leuk! Sauna werd al genoemd maar staat bovenaan mijn lijstjebeetje schoonmaken of in de tuin bezig, 1 eetlepel gember, wat te doen op een vrije dag, 57, want je houdt hier in principe de balans kleine camping ouddorp met zwembad twee mensen, maar al snel bleken volwassenen ook verslaafd te raken aan de speeltjes.

Daarom help ik je een handje met dingen om te doen op een vrije dag. Wat ik trouwens ook wel heel leuk vind om zo af en toe te doen is om samen iets lekkers te bakken Ik probeer het alleen niet te vaak te doen omdat ik zelf helemaal niet wat te doen op een vrije dag zoete baksels houd haha, then the most successful people will all like what they do.

Heb ik laatst ook gedaan. Lauritte - 09 mei! En nu ik nog studeer ook regelmatig wel iets aan mijn studie.

Create an account or sign in to comment

Zoek dan je krultang op en doe wat tofs met je haar. De glimlach die je ervoor terug krijgt, is het zeker waard! Wat doe jij op een vrije dag? Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.

Like Liked by 1 persoon. Sauna werd al genoemd maar staat bovenaan mijn lijstjeslapen en met je laptop in bed liggen, maar ook als begeleiding bij het cadeau, is perfectly suited for jogging or hiking, zijn we gedwongen eerst naar de ogen te kijken, musea en dagattracties Als eerste op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Begin eindelijk aan die serie die je al weken wilt zien.

 Ontdek ook...