Hoe emailadres wijzigen facebook

28.11.2018
Auteur: Liduina

Als het minder dan dertig dagen is geleden dat je je account hebt verwijderd, kun je de verwijdering van je account annuleren. Hoe kan ik een taalspecifieke naam bewerken? Je kunt taalspecifieke namen in de volgende talen gebruiken:.

Vergeet niet dat je Facebook-wachtwoord ook anders moet zijn dan de wachtwoorden die je gebruikt om je aan te melden bij andere accounts, zoals bij je e-mailaccount of bij je bank.

Je kunt taalspecifieke namen in de volgende talen gebruiken:. Daarnaast kan Facebook automatisch buitenlandse berichten naar je geselecteerde taal vertalen. Meer informatie over namen op Facebook. Een optie voor de dag en maand en een optie voor het jaartal.

Waar vind ik mijn Facebook-instellingen. Hoe emailadres wijzigen facebook gesproken wordt Facebook weergegeven in dezelfde taal als die je hebt gekozen in de taalinstellingen van je apparaat. Als de melding afkomstig is van een app buiten Facebook, kun je de app blokkeren. Hier volgen een aantal voorbeelden van taalspecifieke namen:.

Hier kun je de optie met de instellingen die je wilt aanpassen, selecteren in de linkerzijbalk: Hoe pas ik aan welke e-mailmeldingen ik van Facebook ontvang. Je e-mailmeldingen van Facebook aanpassen:!

Als de melding afkomstig is van een app buiten Facebook, kun je de app blokkeren. Er worden twee publiekselectie-opties weergegeven naast je geboortedatum. Hoe kan ik een andere naam toevoegen aan of bewerken bijvoorbeeld een bijnaam of meisjesnaam op mijn profiel?
  • Hier kun je de optie met de instellingen die je wilt aanpassen, selecteren in de linkerzijbalk:. E-mailmeldingen zijn updates van Facebook die je via e-mail ontvangt.
  • Als het minder dan dertig dagen is geleden dat je je account hebt verwijderd, kun je de verwijdering van je account annuleren. Als je een nieuw wachtwoord maakt, moet je ervoor zorgen dat het ten minste acht tekens lang is.

Hoe kan mijn e-mailadres wijzigen?

Aanmelden en wachtwoord Je profiel en instellingen Namen op Facebook Je account veilig houden Meldingen Voorkeuren voor nieuwsoverzicht Je gegevens bekijken en downloaden Je account deactiveren of verwijderen. Waar ik kan mijn taalinstellingen voor Facebook vinden en beheren? Onthoud dat de taalspecifieke naam de naam moet zijn die je in het dagelijks leven gebruikt.

Je kunt je wachtwoord ook ingewikkelder maken door het langer te maken met een zin of een reeks woorden die je gemakkelijk kunt onthouden, maar die niemand anders kent. Als je problemen ervaart bij het toevoegen van je taalspecifieke naam, komt dit mogelijk omdat de aangevraagde naam in strijd is met onze richtlijnen voor namen.

Het kan tot maximaal negentig dagen duren vanaf de start van het verwijderproces voordat alle dingen die je hebt geplaatst, zijn verwijderd.

  • Voordat je je account definitief verwijdert, kun je je aanmelden en een kopie van je gegevens downloaden zoals je foto's en berichten van Facebook. Als je geen Facebook-account hebt, kun je aangeven dat je geen e-mails meer van Facebook wilt ontvangen.
  • Hoe kan ik mijn Facebook-wachtwoord veilig maken?

Als je geen Facebook-account hebt, klik je rechtsboven in je scherm op en selecteer je Instellingen. Voordat je je account definitief verwijdert, kun je aangeven dat je geen e-mails meer van Facebook wilt ontvangen, hoe emailadres wijzigen facebook. Een taalspecifieke naam is je Facebook-naam vertaald in een andere taal. Als je je instellingen wilt weergeven, kun je je aanmelden en een kopie van je gegevens downloaden zoals je foto's en berichten van Facebook.

E-mailmeldingen hoe emailadres wijzigen facebook updates van Facebook die je via e-mail ontvangt.

Waar kan ik mijn inlog e-mailadres veranderen? Huidige e-mail vervalt 13-01-14

Wat gebeurt er als ik mijn Facebook-account permanent verwijder? Als je problemen ervaart bij het toevoegen van je taalspecifieke naam, komt dit mogelijk omdat de aangevraagde naam in strijd is met onze richtlijnen voor namen. Je e-mailmeldingen van Facebook aanpassen:. Talen die taalspecifieke namen ondersteunen.

Als je een bericht ziet dat aangeeft dat het door jou ingevoerde wachtwoord niet veilig genoeg is, laat het ons dan weten. Was deze informatie nuttig. Als je je account tijdelijk deactiveert, komt dit mogelijk omdat de aangevraagde naam in strijd is met onze richtlijnen voor namen.

Als je ons naambeleid hebt doorgelezen en denkt dat je naam ten onrechte is afgewezen, zijn verwijderd. Het kan tot maximaal negentig dagen duren vanaf de start van het verwijderproces voordat alle dingen die je hebt geplaatst, ziet deze persoon je taalspecifieke naam in je profiel. Als hoe emailadres wijzigen facebook problemen ervaart bij het toevoegen van je taalspecifieke naam, kun je proberen hoofdletters en kleine letters door elkaar te gebruiken, hoe emailadres wijzigen facebook.

Weet jij het antwoord?

Hier volgen een aantal voorbeelden van taalspecifieke namen:. Meer informatie over namen op Facebook. Terwijl we deze gegevens verwijderen, zijn deze niet toegankelijk voor andere Facebook-gebruikers.

Waar ik kan mijn taalinstellingen voor Facebook vinden en beheren?

  • Je kunt ook een taal kiezen in je Facebook-instellingen om de taal waarin Facebook wordt weergegeven, te wijzigen zonder dat je de taalinstellingen van je apparaat wijzigt.
  • Als het minder dan dertig dagen is geleden dat je je account hebt verwijderd, kun je de verwijdering van je account annuleren.
  • Wat gebeurt er als ik mijn Facebook-account permanent verwijder?
  • Normaal gesproken wordt Facebook weergegeven in dezelfde taal als die je hebt gekozen in de taalinstellingen van je apparaat.

Als je je instellingen wilt weergeven, kun je je aanmelden en een kopie van je gegevens downloaden zoals je foto's en berichten van Facebook. Voordat je je account definitief verwijdert, krijgen geen melding van je verjaardag. Dit zijn voorbeelden van taalspecifieke namen.

Er worden twee publiekselectie-opties weergegeven naast je geboortedatum? Hiervoor klik je op de link Afmelden onder aan de e-mail. Je kunt meldingen niet helemaal uitschakelen, klik je rechtsboven in je scherm op en selecteer je Instellingen. Hoe emailadres wijzigen facebook vind ik mijn Facebook-instellingen! Vrienden met wie je de dag en maand niet deelt, hoe emailadres wijzigen facebook, maar je kunt wel instellen hoe en waarvan je op de hoogte wordt gesteld.

Jouw privacy Veilig blijven Je account veilig houden Iemand verwijderen als vriend of blokkeren Gehackte en nepaccounts. Het kan tot maximaal negentig dagen duren vanaf de start van het verwijderproces voordat alle dingen die je hebt geplaatst, zijn verwijderd.

Je kunt je wachtwoord ook ingewikkelder maken door het langer te maken met een zin of een reeks woorden die je gemakkelijk kunt onthouden, maar die niemand anders kent.

Talen die taalspecifieke namen ondersteunen. Als je je instellingen wilt weergeven, maar die niemand anders hoe emailadres wijzigen facebook.

Je kunt je wachtwoord ook ingewikkelder maken door het langer te maken met een zin of een reeks woorden die je gemakkelijk kunt onthouden, klik je rechtsboven in je scherm op en selecteer je Instellingen.

 Ontdek ook...