Leukste restaurants van alkmaar

29.12.2018
Auteur: Toni

Petten Witte stranden, blauwe zee en Openingstijden Nu open 48 Open op zondag Open op maandag Open op dinsdag Open op woensdag Open op donderdag Open op vrijdag Open op zaterdag

Voor ontbijt, lunch, heerlijke taart en gebak zit je hier ook goed. Platte Stenenbrug Rond de Platte Stenenbrug vind je gezellige cafes en kan je op het terras genieten van de zon.

Je bent goed bezig! De uitslag van de poll telt dubbel mee. Zoek de plek op naam, straat of andere zoekwoorden. Welke leuke plek heb jij gespot? Maak je eigen gids.

Dit is het meest afgewogen overzicht van best gewaardeerde restaurants van Alkmaar. Luid vanuit je bootje de bel en bestel. Je kan de gids op je mobiel gebruiken en downloaden als PDF. Om trek van te krijgen, leukste restaurants van alkmaar. Marken Op Marken herleven de tradities van vroeger.

Een plekje vol knipogen en humor.

Alle Vietnamese restaurants in Alkmaar. We vertellen je graag hoe je met je eigen gids op pad gaat in de stad. U ziet het allemaal in het Museum van de 20e eeuw in Hoorn! Zuiderzeemuseum Enkhuizen Waar het vroegere leven aan de Zuiderzee herleeft. Kowalski comfort store Bij Kowalski kan je terecht voor een goede kop koffie, lekkere lunch maar ook voor eigentijdse kunst en design. Een lekkere lunch op een terras aan het water.

Voor een notering in de restaurantsites verdien je tussen 1 en 10 punten.

  • Alle vegetarische restaurants in Alkmaar. Ben je al benieuwd naar je nieuwe stadsgids?
  • Yelp Alkmaarse restaurants met hoogste score volgens Yelp:

Soms komt deze e-mail in je spambox terecht. Achtergrond Benieuwd naar de berekening achter het verhaal! Hoe ga jij op pad, leukste restaurants van alkmaar. Living Roots Snuffel bij Living Roots rond tussen de mooie wooncollectie en proef van een lekker broodje en goede kop koffie in de mooi ingerichte lunchroom.

Marken Op Marken herleven de tradities van vroeger.

Eten & Drinken

De lekkerste ambachtelijke frieten van Alkmaar vind je bij de Vlaminck. Alle Mexicaanse restaurants in Alkmaar. Vanuit UIT kunnen we ons in grote lijnen prima vinden in deze lijst.

Samen helpen we iedereen aan een onvergetelijk dagje stad, leukste restaurants van alkmaar. Canadaplein Laat je tijdens de zomer verrassen door een stichting afrekenen met winkeldieven telefoonnummer of voorstelling op dit cultuurplein of rust uit bij n van de restaurantjes. Maak je eigen profiel Zo worden je gidsen leukste restaurants van alkmaar bewaard.

Kowalski comfort store Bij Kowalski kan je terecht voor een goede kop koffie, lekkere lunch maar ook voor eigentijdse kunst en design.

We vertellen je graag hoe je met je eigen gids op pad gaat in de stad.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Alkmaar

Ze verkopen al bijna 70 jaar één soort ijs: Biologische soepen, eerlijke koffie, vintage meubelen en suikervrij gebak. Lekker met mayonaise, joppie, samoerai of één van de andere sauzen.

  • Bakkerij Raat Om trek van te krijgen!
  • Welke leuke plek heb jij gespot?
  • Tripadvisor Beste restaurants in Alkmaar volgens Tripadvisor:
  • Twee Alkmaarse restaurants verdienen 5 punten met hun notering in de  Lekker

Het Kruithuisje Verscholen onder grote kastanjebomen ligt het Kruithuisje. Alle vegetarische restaurants in Alkmaar. Vragen we het de Alkmaarders, leukste restaurants van alkmaar. Voor je het weet ontdek je de allerleukste plekken van de stad met je eigen stadsgids.

Laat zien wat er op deze plek allemaal te beleven is. Alle Vietnamese restaurants in Alkmaar. Tripadvisor Beste restaurants in Alkmaar volgens Tripadvisor: Museumstoomtram Hoorn-Medemblik Ga mee en maak de spannendste youtube safaripark beekse bergen met stoomtram en boot.

Holland.com werkt samen met:

Voor je het weet ontdek je de allerleukste plekken van de stad met je eigen stadsgids. Je vindt en beleeft zo zonder problemen de lekkerste smaken van deze historische stad. Bovenal een bijzonder kwalitatieve Franse keuken. Westfries Museum Ontdek de rijkdom van de Gouden Eeuw in maar liefst 25 stijlkamers.

Aan het water De geprinte stadsgids wijst je naar je favoriete plekken en heb je snel in handen. Bekijk pagina Informatie Meer informatie?

 Ontdek ook...