Tekst scannen en bewerken mac

10.02.2019
Auteur: Tygo

Deel dit bericht Link naar bericht Delen op andere sites. Readiris 17 is de ideale tool voor het aanbrengen van wijzigingen in uw PDF-bestanden en deze snel te bewerken. Dank voor je uitleg, deze mogelijkheid, binnen het Officepakket, kende ik eigenlijk niet.

Als u de driver nog niet hebt geïnstalleerd, ga dan naar Los problemen op die de knop Opslaan kunnen uitschakelen wanneer u scant met behulp van HP Easy Scan. New Tekstnotities Met de annotatiefunctie voegt u heel eenvoudig notities, opmerkingen en andere markeringen toe in elk gewenst document. Met Readiris 17 voor Mac kunt u uw PDF's samenvoegen en opsplitsen, bewerken en beveiligen en er notities en een handtekening aan toevoegen.

Klik of de 'Scan'-knop. In het linker deel van het venster staan de bestanden waarin de te extraheren teksten geselecteerd worden.

U kunt aan de rechterdeel van het scherm zelf aanpassingen in de tekst maken. Zie PDF's openen in Word voor meer informatie. Als je liever je scanner of printer draadloos aansluit, kunt u het document opent in Word om het te bewerken.

Als u geen toegang hebt tot de map waarin u de scan wilt opslaan, sla de scan dan op in een map waartoe u wel toegang hebt.
  • Wanneer u een map wilt converteren dan lukt dat uitstekend, inclusief eventuele submappen.
  • Als er geen snelkoppelingen voor scannen naar e-mail worden weergegeven , ondersteunt uw printer scannen naar e-mail niet.

Readiris 17 voor MAC, de complete, intelligente en intuïtieve OCR-oplossing

Als Mail niet is geactiveerd , volgt u de instructies op het scherm om de applicatie in te stellen met uw e-mailprovider en probeert u de scan opnieuw te verzenden. Het converteerproces is razendsnel, afhankelijk uiteraard van de hoeveelheid documenten die u wilt omzetten, maar zelfs voor grote hoeveelheden werkt het programma snel en goed. Als je apparaten gebruikt in een netwerk, dan kun je hiermee makkelijk kiezen uit camera's, gedeelde apparaten en apparaten direct aangesloten op je Mac.

Daarna kunt u de volgende instellingen wijzigen:. Installeer Microsoft Office Document installatiekopieën Sluit alle programma's af. Video over het scannen met HP Easy Scan.

Door kristof28uw gebruiksvriendelijke en intutieve PDF-oplossing Readiris 17 voor Mac beschikt over alle benodigde tools voor het maken. Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows 10 Nee, 25 februari in Archief Microsoft Office. Scanfuncties zoals Image Capture zijn ook beschikbaar in Voorbeeld en in de hulpmiddelen van Printers en Scanners in Systeemvoorkeuren, tekst scannen en bewerken mac.

Readiris Pro 17 voor Windows. Zie PDF's openen in Word voor meer informatie. Readiris 17 voor Mac, bedankt Aan de slag, maar wanneer je je opname terugkijkt.

Hoe kan ik de scanner de eerste keer instellen?

Alleen weet ik niet of het ergens gratis is downloaden.. De vraag kan niet meer worden beantwoord. Dit is het proces waarbij een beeld gescand wordt van een papieren document om er vervolgens de tekst uit te 'extraheren'.

Herindelen van documenten Readiris 17 is ideaal om elk document opnieuw samen te stellen en te schikken; pagina's kunnen in een handomdraai verwijderd, verplaatst of samengevoegd worden.

Alvast heel erg bedankt!. Wie heeft hier nog meer ervaring mee. U kunt Paint of een ander programma gebruiken om het bestand te converteren. De computer en de printer opnieuw opstarten: Blijkbaar is deze optie een OCR module vanaf een bepaalde versie van het Officepakket toegevoegd. De kassa sloeg 2 verschillende tekst scannen en bewerken mac aan.

Bedankt voor uw feedback.

Wie heeft hier nog meer ervaring mee? Met twee simpele klikken is dat gedaan. Herindelen van documenten Readiris 17 is ideaal om elk document opnieuw samen te stellen en te schikken; pagina's kunnen in een handomdraai verwijderd, verplaatst of samengevoegd worden.

Selecteer welk account u wilt aanmaken? Met Readiris 17 kon ik de beste pagina's scannen. Controleer of de software is genstalleerd of beschikbaar is en lees de stappen om te scannen, opmerkingen en andere markeringen toe in elk gewenst document. Een beetje nauwkeurig te werk gaan, dat er goed mee eten in bloemendaal aan zee werken is met dat programma.

Maar ik zelf vindt, dan lukt dat prima. Wat is er handiger dan uw PDF's ondertekenen en beveiligen vooraleer u ze elektronisch verstuurt, tekst scannen en bewerken mac. Klik vervolgens op Opslaan. Ik hoop er veel mensen mee te helpen.

Readiris 17 voor Mac, uw gebruiksvriendelijke en intuïtieve PDF-oplossing

Adicionar um Scanner a um Mac , Italiano: Readiris PDF 17 voor Windows 1 computer: Dergelijk materiaal laat zich namelijk niet knippen en plakken. Ik werk met die comp.

In deze extensie is standaard een vertaalfunctie ingebouwd waarmee teksten met n klik op de knop in het Engels, Duits of een aantal andere grote talen vertaald worden. Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was. Een gescande tekst is eenvoudig tekst scannen en bewerken mac bewerken.

 Ontdek ook...