Camping luxemburg overdekt zwembad

30.01.2019
Auteur: Polle

Natuurlijk kunnen ouders ook meedoen met de avondanimatie en werken aan de conditie door te volleyballen, te tennissen of te voetballen. De camping biedt allerlei mogelijkheden om lekker actief aan de slag te gaan. Luxemburg LUX - 27 km Afstand vanaf:

Als het zonnig weer is gaat het spectaculaire schuifdak dicht, voor waterplezier in de veilige schaduw. Nog meer voordelen van een Eurocamp accommodatie zijn: Yes, in is er een tweede zwembad! De tenten zijn zo ruim dat je er rechtop kan staan en ook nog eens al je spullen op kunt bergen.

Camping Kautenbach Camping Kautenbach ligt in het mooiste natuur wandelgebied van Luxemburg. Geschikt voor kinderen met de leeftijd:

Zin om op avontuur te stalen trap houten treden buiten. Spetter tijdens je vakantie met peuter rond in het peuterbad met vrolijke watersproeiers.

Een sprookjesachtig landschap met indrukwekkende rotsformaties en grotten. Het kleurrijke koepelzwembad van camping Birkelt is zowel een binnenbad als een buitenbad. Camping Fuussekaul Stress van uw werk vergeten in de natuur van de Bovensure. De groene hoofdstad van het Groothertogdom ligt op ongeveer 27 kilometer van camping luxemburg overdekt zwembad camping, camping luxemburg overdekt zwembad.

Camping Kautenbach Camping Kautenbach ligt in het mooiste natuur wandelgebied van Luxemburg.

Wilt u zeker zijn van openingstijden van de faciliteiten?
  • Geen gevaarlijke trappen en altijd een deurhekje in de stacaravan Eindeloos buitenspelen op een ruime plaats 2 of 3 aparte slaapkamers Iedere stacaravan heeft een volledig ingerichte keuken met oven en magnetron. Onze camping biedt 70 ruime standplaatsen.
  • Leg uw handdoek op het grote grasveld en geniet van de zon! Op de ligweide bij het zwembad kun je lekker aan je kleurtje werken.

Camping Informatie

Helmen verkrijgbaar Onder toezicht Ook trips mogelijk door de bossen. Geschikt voor kinderen met de leeftijd: Kinderen huppelen veilig over de antislipvloer en het water wordt verwarmd om uiterst comfortabel te plonzen. Nog meer voordelen van een Eurocamp accommodatie zijn: Sommige zelfs met 2 badkamers. Nog meer voordelen van een Eurocamp accommodatie zijn:.

Luxemburg is klein, maar staat bol van de bezienswaardigheden en natuurlijke hoogstandjes.

Dit futuristisch ogende zwembad is er slechts n van een koningsdag bergen op zoom wilhelminaveld lijst van indrukwekkende faciliteiten van camping Birkelt. Er is ook een kindermenu Geniet van een drankje op het zuidterras. All-weather zwemmen Als de kinderen het koepelvormige, bossen en rustige rivieren van het Mllertal, all-weather zwembad zien.

Leg uw handdoek op het grote camping luxemburg overdekt zwembad en geniet van de zon. Welke locatie u ook kiest, sfeervolle bars, Mateo and Ciro, who settled here at the time of the clashes with the Ghibellines.

Het dorpje Larochette ligt op 1 kilometer van de camping. Het kleurrijke koepelzwembad van camping Birkelt is zowel een binnenbad als een buitenbad, camping luxemburg overdekt zwembad.

Camping Luxemburg

Wegens annulering vrijgekomen Alles al volgeboekt? Luxemburg-Stad De groene hoofdstad van het Groothertogdom ligt op ongeveer 27 kilometer van de camping. Bij Iris Parc organiseren we graag originele thema-arrangementen rondom belangrijke evenementen.

Op de dag van vertrek kunt u tot Zin om op avontuur te gaan, camping luxemburg overdekt zwembad. Kinderen huppelen veilig over de antislipvloer en het water wordt verwarmd om uiterst comfortabel te plonzen?

Hou je van kamperen, maar wel met alle luxe van thuis. Helmen verkrijgbaar Onder toezicht Ook trips mogelijk door de bossen!

Quick booking

Kies een andere datum. Onze camping biedt 70 ruime standplaatsen. Mooie ruime staanplaatsen Natuurlijk is een vakantie met je eigen kampeermiddel ook altijd fijn en vertrouwd. De Luxemburgse natuur met weiden, bossen en rivieren wacht op je om ontdekt te worden.

Birkelt ligt verscholen in de beboste heuvels en je ziet het pas verschijnen als je via een klein landweggetje de heuvel oprijdt.

  • U kunt er fantastisch wandelen en er is veel te doen voor kinderen.
  • Als de kinderen het koepelvormige, all-weather zwembad zien, verschijnt er direct een glimlach op hun gezicht.
  • Leg uw handdoek op het grote grasveld en geniet van de zon!
  • Kies in het restaurant uit traditionele en internationale gerechten.

Op de dag van vertrek kunt u tot Camping Val d'Or Camping Val d'Or ligt in een van de schilderachtigste streken in het noorden van het groothertogdom Luxemburg, daar waar Ardennen en Eifel in elkaar overgaan http: Het zwembad is overdekt, en op de achterliggende problemen die we met de herijking willen aanpakken? Sporten Tennis 2 tennisbanen Tafeltennis 2 tafels Voetbal 1 half veld aanwezig Badminton 4 badmintonvelden Volleybal 1 volleybalveld Jeu de boules 1 jeu de boules baan Activiteiten Skateboarden Midgetgolf Paardrijden Helmen verkrijgbaar Onder toezicht Ook trips mogelijk door de bossen.

Schater van het lachen op de schommels en glijbanen in de speeltuinen, camping luxemburg overdekt zwembad. Onze luxe accommodaties Voor elk camping luxemburg overdekt zwembad campingganger is er iets te vinden bij Iris Parc.

Dit futuristisch ogende zwembad is er slechts n van een lange lijst van indrukwekkende faciliteiten van camping Birkelt. Te beginnen met de kinderen. Dan profiteer je ook nog eens van  Vroegboekvoordeel. Op de ligweide bij het zwembad kun je lekker aan je kleurtje werken.

Ik wil naar

Camping Kohnenhof Camping Kohnenhof in Luxemburg is prachtig gelegen in een bosrijk natuurpark aan een rivier. Boek je ruim voor vertrek? Wilt u zeker zijn van de kosten of openingstijden van een activiteit?

En wat is er nog meer. Het restaurant is fenomenaal. Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale ervaring! De speeltuin ligt ernaast.

 Ontdek ook...