De lange muur emmeloord

03.03.2019
Auteur: Deniz

Dank voor de fijne avond met lekker eten! Reviewed January 22,

Paula en Henk van Doodewaard Heiloo. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Reviewed April 20, Wij komen speciaal uit Friesland naar deze chinees, je wordt er altijd hartelijk begroet, ze kennen je en weten wat je wel en niet lekker vindt!! Nice staff good food and reasoble prices. I've visited this restaurant many times and it is always good. Ook wij worden heel vriendelijk en gastvrij bediend.

Might take a while to choose what you want. Na alle tentjes in Almere en Lelystad gehad te hebben in Emmeloord beland. De bediening is zeer vriendelijk en maakt graag een praatje. Overnachten Hotels in de lange muur emmeloord buurt. Tevens merkte hij op dat oudere mensen!?!?!.

Heerlijke gerechten en geweldige service. Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan? Gisteren hebben we voor 2 pers.

Openingstijden

Gewoon super goed ik kom er al jaren of om daar te eten of af te halen, personeel is zeer vriendelijk, word snel geholpen, hond meenemen is daar ook geen probleem, eten is daar heerlijk. Het is echt een heel leuk en goed chinees restaurant! Constant quality, nice people, accurate service, perfectly priced, quick service. Reviewed January 22, Is dit restaurant geschikt voor lunch? Personeel is zeer vriendelijk en het restaurant is al meer dan 35 jaar in handen van dezelfde familie.

Large portions and spicy food on demand.

Heerlijk super vers eten, goede bediening die echt interesse in je heeft. Boven kan je in een leuke traditionele sfeer ook eten.

We komen hier al jaren en airspun loose face powder honey beige is hier altijd goed.

Ik ga er regelmatig uit eten met mijn vriend. Gewoon super goed ik kom er al jaren of om daar te eten of af te halen, personeel is zeer vriendelijk, 2016 Ooit de rijkste familie van Amsterdam, greeting messages, and were best able to do that when our basic needs are met, de lange muur emmeloord.

Contactgegevens

En afhalen is ook zeer goed aan te bevelen. We voelden ons erg welkom. Is this a place where you pay before receiving your order? Jammer dat de klantvriendelijk zover te zoeken is

Bedank Angelica En Rei. Paula en Henk van Doodewaard Heiloo. De zaak en het personeel is gedateerd en niet meer van deze tijd dat straalt het ook uit als je in het restaurant zit.

Reviewed April 20, De Chinees-Kantonese rijsttafel is aan te bevelen.

DE LANGE MUUR (+lunch)

Tot mijn grote spijt heb ik nooit de keuken ingemogen, maar zoals ik in een kranten-artikel zag, was dit restaurant een tijd geleden gewonnen had als de meest hygienische chinese restaurant van Nederland.

En ik kan het iedereen aan bevelen. Eten, bediening en prijs.

Reviewed July 25, via mobile? Ik ga al jaren naar dit Chinees-Indische restaurant. Chinese Indonesian Food in nice central located restaurant of Emmeloord nearby theather and shopping centre.

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Lange Muur? Boven kan je in een leuke traditionele sfeer ook eten About Us Help Center. Reviewed August 30, Bezorgt dit restaurant eten. Lees ook onze privacyverklaring, de lange muur emmeloord.

De Lange Muur

Bazin ons verteld half uurtje. Zeker niet als t zoals nu gaat om een allergie. Hotels in de buurt ».

Zeer goed Chinees restaurant. Lees ook onze privacyverklaring. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven?

 Ontdek ook...