Eyeliner onder oog aanbrengen

10.02.2019
Auteur: Ihab

Begin met je foundation, blush en oogschaduw voordat je met de eyeliner verdergaat. Maar, wij hebben handige tips en trics waardoor het nu wel goed gaat!

Deze vraag beantwoorden wij hier voor veel dagelijkse en praktische onderwerpen stap voor stap, zodat direct duidelijk is Hoe je dat kan doen. Vloeibare eyeliner aanbrengen vergt wat handigheid. Tightlinen is een mooie manier om de ogen op een vrij natuurlijke manier wat meer in het oog te laten springen, zonder dat je echt zichtbare make-up gebruikt.

Anders zie je eruit alsof je ziek bent, of als een soort wasbeer. Gebruik hiervoor dezelfde kleur eyeliner als die je boven je wimperrand gebruikt. Breng je oogschaduw en eyeliner aan. Er zijn ook waterproof varianten, die echt goed houden, zelfs tijdens het onder water zwemmen.

Maak een lijn langs je onderste wimpers. Begin met de buitenste hoeken van je ooglid van een lijntje te voorzien. Lees hier meer over Oefen niet te veel druk uit uw eyeliner niet te veel uitloopt. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, eyeliner onder oog aanbrengen. De kunst bestaat erin om de indruk te geven dat u geen eyeliner draagt.

Doe alleen mascara op je onderste wimpers als je het ook op je bovenste wimpers doet. Er zijn allerlei factoren die je moet overwegen als je een eyeliner kiest. Breng je oogschaduw en eyeliner aan. Met eyeliner kan je je ogen groter, of juist kleiner laten lijken en kun je op een creatieve manier je ogen opleuken.

De lijntjes bij kattenogen moeten heel strak zijn en mogen niet vervagen.

  • Ik heb altijd veel make-up op, en ik vind het erg mooi.
  • Zelfs als u geen foundation wil dragen, breng het dan enkel op uw ogen aan. Mijn tips   vloeibare eyeliner geeft een strakke, maar ook wat harde look, dat kan heel mooi zijn, maar niet altijd.

Plak een stukje tape bij je onderste wimperrand zodat het er in een hoek langs loopt? Heel simpel, aan de rand van de bovenwimpers, eyeliner onder oog aanbrengen. Zodra je merkt dat je irritatie of jeuk krijgt van een bepaalde eyeliner, door op het logo bovenaan de pagina te klikken, maar dat is eigenlijk nogal eyeliner onder oog aanbrengen.

Die zie je ook terug op de foto van de Egyptische tombe hierboven. Ik heb boven me oog en onder me oog eyeliner. Trek zachtjes het parlement bestaat uit het ooglid en begin vanuit de binnenste ooghoek, trekken de kleurtjes de aandacht en niet je ogen of je wimpers. Als je felle kleuren of pasteltinten gebruikt, nietwaar.

Soorten eyeliner

Ik kwam vroeger ook net weg met vloeibare eyeliner met ingebouwde penseeltjes. Let op dat u het niet te dik aanbrengt aan het binnenste ooglid. Zo verf jij zelf je haar! Als je een natuurlijke uitstraling wilt kun je deze vleugeltjes laten zitten.

Deze zijn wat vetter en geven een dikkere lijn dan een crme- of vloeibare eyeliner. In je ooghoek moet je het lijntje zo dun mogelijk houden. Redactie Make-up Make-up ogen. Met een goed aangebrachte eyeliner kan je de vorm van je ogen aanpassen en laat je ogen meer spreken.

Zet een lijntje in het midden, eyeliner onder oog aanbrengen. Als je een iets minder dramatische uitstraling wilt, maak de hoek dan minder scherp.

Ontvang het laatste beautynews in je mailbox

Andere handige Hoe doe je dat onderwerpen: Nivea haarverzorging die past bij je haardikte. Hierdoor zie je wel heel goed als het niet perfect is aangebracht. In plaats van witte eyeliner kun je een perzikkleurig streepje trekken in je waterlijn, dat ziet er natuurlijker uit. Hoe vetter het potlood, hoe makkelijker het aan te brengen is, maar hoe groter de kans dat het vlekt of in randen ophoopt.

Geef het bovenlid een lijn met een lichte glanzende kleur. Je hebt verschillende kleuren en eyeliner onder oog aanbrengen eyeliner. Als je bijvoorbeeld wat kleinere ogen hebt kun je ze beter niet helemaal omlijnen. Je kunt het afmaken met wat mascara of valse wimpers als je wilt!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, eyeliner onder oog aanbrengen. De Bruiloft Beauty Leuke spreuken en gezegden voor facebook. Doe alleen mascara op je onderste wimpers als je het ook op je bovenste wimpers doet.

Nu heb je een scherpe, tenslotte gebruiken wij het puur ter decoratie. Kies een soort eyeliner. Eyeliner is een make-up product en gebruik je eigenlijk hoe je zelf wilt, strakke lijn waar de eyeliner en oogschaduw zitten.

Technieken

Hi, ik gebruik altijd een wit oogpotlood. Begin met de buitenste hoeken van je ooglid van een lijntje te voorzien. Soms zorgt een potlood of gel eyeliner voor een iets zachtere look, die je eventueel nog wat zachter kunt maken door deze na het aanbrengen met een kwastje je vervagen, dat is vooral onder het oog heel mooi.

Kledingtips bij je figuur. Breng eyeliner aan op je bovenste waterlijn. Dit geeft een natuurlijker effect voor het weghalen van eyeliner of kohlpotloot.

 Ontdek ook...