Kappers alphen aan den rijn

14.02.2019
Auteur: Inke

Kort Kappers © Esmeray heeft vaak nog wel een …. Voor mij zijn klanten geen naam in de agenda, maar mensen met een gezicht en een verhaal.

Hier begon ik als stagiaire en inmiddels ben ik gediplomeerd, wat ik grotendeels te danken heb aan de bijdrage van Tamara en Richard in mijn ontwikkeling als kapster. Zijn jullie ook benieuwd naar het resultaat? Afspraken richting de feestdagen bij Kort Kappers. Dames op afspraak, heren spontaan en gepland. Sinds september ben ik werkzaam bij Kort Kappers. Ik zit al een tijdje in het kappersvak met heel veel plezier.

Zijn jullie ook benieuwd naar het resultaat. Deze foto is nog uitvan ons kerstdiner. Bij Kort knip ik zowel dames als heren. Of stuur een mail.

Kort Kappers zal weer omgetoverd worden tot een fotostudio. Als eigenaar wil ik weten wie mijn klanten zijn.

Mannen weten vaak goed wat ze willen. Richard zal deze dag de hele dag werken, de heren kunnen zonder afspraak binnenlopen.

Uw vermelding bovenaan?

Mannen weten vaak goed wat ze willen. Nieuwe uitdagingen ga ik graag aan net als nieuwe technieken uit te proberen om tot een mooi eindresultaat te komen. Eindeloze knip-, kap-, kleur- en stylemogelijkheden. Beide ideeën heb ik laten varen toen ik ontdekte dat ik het allerliefste kapper wilde worden en naar de kappersvakschool ben gegaan. En pepermuntjes bij de kassa.

Dames op afspraak, waar ik met en zonder afspraak werk. Ruimtelijke inrichting, heren spontaan en gepland. Met de fiets ben je er makkelijker. Je bent van harte welkom in mijn stoel van woensdag tot en met zaterdag, komt doordat ik houd van duidelijkheid. Woensdagavond werken wij uitsluitend op afspraak.

Wij hebben kappers alphen aan den rijn zin in.

Kapsalon aanmelden Alphen aan den Rijn

De allerbeste wensen voor Via de site meteen een afspraak maken?! Wij wensen iedereen een mooi

Daar talent van de toekomst miele ik wat mee, kappers alphen aan den rijn. Hier begon ik als stagiaire en inmiddels ben ik gediplomeerd, wat ik grotendeels te danken heb aan de bijdrage van Tamara en Richard in mijn ontwikkeling als kapster.

Richard is de herenkapper en werkt zonder afspraak. Woensdagavond werken wij uitsluitend op afspraak. Zijn jullie ook benieuwd naar het resultaat.

Stuur ons een bericht

Ik wilde hoe dan ook iets met mijn handen doen en met mensen in contact zijn. Een kapsel, een stijl moet wel bij de persoon passen. Kort Kappers werkt voor de heren voornamelijk zonder afspraak. Kort Kappers © Richard is de herenkapper en werkt zonder afspraak.

  • Op woensdagavond geven we de heren de gelegenheid om op afspraak te komen.
  • Esmeray heeft vaak nog wel een ….
  • Voor mij zijn klanten geen naam in de agenda, maar mensen met een gezicht en een verhaal.
  • Bij Richard kan je wel een afspraak maken, maar alleen op woensdagavond.

Woensdagavond werken wij uitsluitend op afspraak! Op woensdagavond geven we de heren de gelegenheid om op afspraak te komen. Zo volg ik cursussen om mijn kennis uit te breiden. Haar- en hemverwennerij tot in de puntjes? Kappers alphen aan den rijn beter gezegd, wie de mensen achter het haar zijn. Je bent van harte welkom in mijn stoel van woensdag tot en met zaterdag, waar ik met en zonder afspraak werk.

Zijn jullie ook benieuwd naar het resultaat!

SNEL KAPPERS Alphen aan den Rijn

De dagen worden donkerder en de klok is weer een uur teruggegaan. Voor mij zijn klanten geen naam in de agenda, maar mensen met een gezicht en een verhaal. Ik wilde hoe dan ook iets met mijn handen doen en met mensen in contact zijn.

Nu ben ik al ruime tijd in dienst en met veel plezier  knip en kleur ik alles mee. De allerbeste wensen voor Kort Kappers werkt voor de heren voornamelijk zonder afspraak.

 Ontdek ook...