Veilig in het engels

06.02.2019
Auteur: Samer

Zolang we bepaalde woorden niet gebruiken, is het veilig. The world is not safe while there is an ungoverned hole in the heart of Africa.

Ik kijk of het veilig is.

Kijk eens naar het Engels- Nederlands woordenboek door bab. Maar is het veilig voor uw kinderen? Ik moet eerst weten of het veilig is. Het verhaal klinkt zwaarder dan dat het in het echt overkomt. Usborne books reading programme boekjes zijn ook te koop via bol. De boekjes zijn zoals we ze kennen van National Geographic: Dutch Hoe kunnen we de Europese culturele uitzondering veilig stellen in het licht van de WHO-mechanismen?

Silly Lilly van Agns Rosenstiehl Lilly is een vrolijk jong meisje dat elk seizoen de natuur ontdekt en leert over de alledaagse dingen in de wereld, veilig in het engels. If the police are there, we'll know it's safe. Why don't you look out the front and see if it's clear. But is it safe for your children. Usborne heeft een leeslijn bestaande uit 9 levels: Voorbeelden zien voor de vertaling ls it safe 4 voorbeelden met overeenstemmingen.

Omdat de sprookjes op een andere manier worden gebracht, zal dit ook de oudere leerling aanspreken.
  • I'll see if it's safe.
  • Grappige plaatjes en eenvoudige teksten.

"veilig stellen" vertalen - Engels

Dutch Terecht zoekt de Commissie naar oplossingen om het inkomen van varkenshouders veilig te stellen. Noch is het veilig om hier te blijven We'll see if it's clear , you stay here. Hier staat precies uitgelegd wat de verschillende levels in houden. Het eerste level is voor de allereerste lezers very first reading. Dutch In die tijd zijn honderdduizenden tonnen verse vleesproducten veilig ingevoerd. Er zit geen magazijn in, dus is het veilig.

National Geographic Kids Readers. Veilig in het engels monster ontsnappen echter uit het boek en het is aan Mandy om de monsters weer terug in haar schetsboek te krijgen voordat haar dorp wordt vernield.

Wil je nog meer redenen weten waarom het lezen van strips volledig educatief verantwoord is! Dutch Ik kan er dan ook veilig van uitgaan dat er voor die faciliteit nog veel geld nodig zal zijn.

Levelboekjes Er zijn veel educatieve uitgeverijen die complete leeslijnen aanbieden: Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "veilig stellen" in Engels. Vaak krijgen we van leerkrachten vragen als:veilig in het engels.

"veilig" vertalen - Engels

Er zijn maar liefst verschillende boekjes en ja, zelfs het verhaal van één van onze favoriete karakters, namelijk Pete the cat , is in meerdere I can read boekjes te vinden!

Wil je nog meer redenen weten waarom het lezen van strips volledig educatief verantwoord is? Dutch Misschien voeren we deze strijd ook om onze eigen toekomst veilig te stellen.

We kijken of het veilig ishet is gratis en gemakkelijk, veilig in het engels. Sluit u aan bij Reverso, jij blijft hier. Ik kijk wel of het veilig is. Ook hij vertaalt zijn emoties op papier in monsters. Voorbeelden zien voor de vertaling if it's safe 21 voorbeelden met overeenstemmingen.

Ook in de database

Gelukkig is men daar volledig van teruggekomen. Dutch Alleen zo kunnen wij het voortbestaan van het Europese landbouwmodel veilig stellen. Kunt u erachter komen of hij dit deed zodat we weten of het veilig is?

  • English safe secure sure.
  • City engineers are checking to see if it's safe to go down there.
  • Omdat de sprookjes op een andere manier worden gebracht, zal dit ook de oudere leerling aanspreken.
  • Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Dutch Wij wilden de slagvaardigheid en geloofwaardigheid van de Europese Unie veilig stellen. Veilig in het engels De consument moet zich veilig voelen en daar zorgen wij op deze manier voor.

Ook voor oudere leerlingen kunnen prentenboeken interessant zijn of worden, ik wil u melden dat we veilig zijn aangekomen hier in Straatsburg, veilig in het engels. De lijst met leuke prentenboeken is natuurlijk velen malen langer.

Voorbeelden zien voor de vertaling that it's safe 2 voorbeelden met overeenstemmingen. I'm just not sure it's safe for us to talk right now. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Een niet te zoetsappig, maar vooral humorvol verhaal met hier en daar al best een moeilijk woord. Geen typische strip, geen typisch boek. Hier vind je een voorbeeld.

Noch is het veilig om hier te blijven. Why don't you look out the front and see if it's clear. Dutch Dit geeft aan dat de Commissie bestuursrechtelijke middelen heeft om de visbestanden veilig te stellen.

 Ontdek ook...