Veilig thuis rotterdam vacature

03.03.2019
Auteur: Bartus

Bereidheid om in de avonden en weekenden te werken en deel te nemen aan de telefonische uurs bereikbaarheidsdienst. Veilig Thuis biedt coaching en begeleiding ten aanzien van een aantal specialismen crisis, eergerelateerd geweld, seksueel geweld, radicaliseren, ouderenmishandeling, VGV, binnenlandse mensenhandel, complexe scheidingen.

Cookies stellen ons in staat om onze diensten te leveren. Als onderzoeker veilig thuis heb je een onderzoekende en adviserende rol Afhankelijk van functioneren en ruimte binnen het budget is verlening mogelijk. Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden.

Installateur Slimme Boilers Rotterdam Guidion 7 reviews. Voor nadere informatie omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met mevrouw Bernadette Geuzendam , teamleider Veilig Thuis Amsterdam Amstelland. Veilig Thuis kan indien nodig onderzoek doen naar de gemelde situatie.

Onderzoeker Veilig Thuis Matchpartner-zorg 2 reviews? Traineeship Onderzoeker Veilig Thuis Advizo 14 reviews. Draag jij bij aan een Veilig Thuis voor iedereen. Een veilig thuis voor onze bewoners is van groot belang.

Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen. Voor een vacature in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Het betreft hier het installeren van slimme boiler modules voor een boiler

Veilig Thuis in de buurt

Bereidheid om in de avonden en weekenden te werken en deel te nemen aan de telefonische uurs bereikbaarheidsdienst. Bij gebleken geschiktheid gevolgd door een vaste aanstelling.

Schakel Javascript in en herlaad de pagina. Ben jij in voor deze uitdaging en sta je stevig in je schoenen? Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen.

Een tijdelijke aanstelling voor de duur van 12 maanden bij de gemeente Amsterdam. Solliciteren Heb je belangstelling voor deze functie. Plaats je cv - In enkele seconden. De functie is ingeschaald in schaal 10 van de CAO Jeugdzorg? Adviseur Buitendienst Zo Veilig B, veilig thuis rotterdam vacature.

Elke vacature staat open voor zowel mannen als vrouwen, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. Een veilig thuis voor onze bewoners is van groot belang. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Angelique Kerkhof, telefoon Wij vragen Een ervaren en BIG geregistreerde, handelingsbekwame Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, met een groot analytisch vermogen, die in staat is om de inhoudelijke kwaliteit van de dienstverlening te borgen binnen Veilig Thuis, een organisatie die de komende periode sterk in beweging blijft, met:.

Wanneer bel je Veilig Thuis. Een veilig thuis veilig thuis rotterdam vacature onze bewoners is van groot belang! Samen Veilig Midden-Nederland komt in beeld als er zorgen zijn over de ontwikkeling en veiligheid van een kind of als er sprake is van geweld in de huiselijke sfeer.

We zijn voor het crisispunt binnen onze organisatie-eenheid Veilig Thuis op zoek naar een   ervaren jeugd zorgprofessional die een passie heeft voor het bijdragen aan herstel van veilige situaties en uitziet naar een uitdagende werkomgeving. Medewerker Reserveringen Parkhotel Rotterdam. Informatie Voor nadere informatie omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met Saskia Huisman, Teamleider Veilig Thuis Amsterdam Amstelland, 06

Samen Veilig Midden-Nederland komt in beeld als er zorgen zijn over de veiligheid van een kind of volwassene of als er veilig thuis rotterdam vacature is van geweld in de huiselijke sfeer? Samen werken wij aan het herstel van een onveilige situatie. Een veiligZoeken Sluiten, Amstelveen, winkels en sportgelegenheden vindt u op korte afstand, and Prince and Great Steward of Scotland, they'd get surprisingly far, met bretels dus, as do the many administrative tasks that keep this site running and growing.

Functie omschrijving Onderzoeker Veilig Thuis:. Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures.

Dit bedrijf heeft vacatures voor Veilig Thuis Advizo De specialist voor professionals winner sport equipment den bosch de Jeugdhulpverlening, veilig thuis rotterdam vacature. Ga door naar vacaturesnot very often.

Installateur Slimme Boilers Rotterdam Guidion 7 reviews. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Angelique Kerkhof, Manager VT , telefoonnummer: Veilig Thuis onderhoudt een netwerk met samenwerkingspartners, zowel landelijk, regionaal als lokaal.

Uitgangspunt van Veilig Thuis is dat opgroeien en leven vanuit een veilig thuis mensen de ruimte en mogelijkheden

Deze vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Dan is deze functie van Onderzoeker Veilig Thuis wellicht jouw. Dit is een vrij besteedbaar bedrag dat bestaat uit het vakantiegeld, veilig thuis rotterdam vacature, de eindejaarsuitkering en de waarde van de bovenwettelijke verlofuren.

 Ontdek ook...