Geen eisprong wel menstruatiepijn

11.02.2019
Auteur: Geraldine

Ik voel me ook zo slaperig en misselijk en moet vaker plassen. Je zorgverzekering en vruchtbaarheids- behandelingen. Nou goed, nu hebben we afgelopen dinsdag gemeenschap gehad maar ook met heel kort voorspel, daarna bloedde het dus weer een beetje en het rook naar ijzer dus normaal bloed, ook zat ik tegen mijn maandelijkse menstruatietijd aan die ongeveer op de 20e valt, daarna begon ik te menstrueren, wat ik wel merkwaardig vond en ik had ook normale buikkrampen zoals altijd.

Heb naar gynaecologie gebeld en kan pas in augustus ernaartoe. Je zorgverzekering en vruchtbaarheids- behandelingen. Het slijm uit je baarmoederhals is tijdens de vruchtbare dagen anders.

Raadpleeg bij aanhoudende klachten uw huisarts. En ik weet echt niet wat het probleem is, want de laatste vijf dagen is het gewoon lichtbruin. Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter?

Ophoping van vet bij de buik zorgt voor grotere problemen dan ophoping van vet rond de heupen en benen? Hey all, toevallig geen stressperiode. Zo zorgt het overtollige lichaamsvet er dus voor dat de menstruatiecyclus verstoord raakt. Maar wat kan kramp in de buik veroorzaken als je niet ongesteld bent. Ts, geen eisprong wel menstruatiepijn, ik ga afwachten op mijn volgende menstruatie en als het nog zo is dan maar naar gynaecoloog.

Pas toen ik aan het einde van mijn huwelijksreis misselijk werd, kwam het besef dat ik wel eens zwanger kon zijn… toen was ik al ruim 2 weken overtijd…. Verhoogd libido en gevoelige borsten Door een verandering van de hormonen kan je een verhoogd libido krijgen rond je eisprong.

Over Brabbels

Anoniem , Purmerend Wat ik daarmee zeggen wil is dat er in de onderbuik van een vrouw nog andere organen zitten waar je last van kunt hebben.

Groeten, Paul 17 juni Sorteer reacties van nieuw naar oud. Ovulatie symptomen Je kunt het moment van je eisprong bepalen.

Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard geen eisprong wel menstruatiepijn geen vervanging voor professioneel medisch advies. Dus misschien toch eens je arts consulteren. Het voelen van de eisprong kan pijnlijk zijn en wordt daarom ook wel ovulatiepijn genoemd. Op huwelijksreis kreeg ik menstruatiepijn en wat gevoelige borsten. Mens en Gezondheid Subrubriek: .

Oorzaken kramp in buik maar niet ongesteld

Zwangerschaps­kalender Hoeveel weken ben je zwanger? De mijne is altijd netjes rond de 28 dagen geweest. Na deze periode wordt de vruchtbaarheid van de eicel snel minder. Dit komt door de aanwezige hormonen en het geven van borstvoeding.

Hasselt, er komt wel eens voorvocht op maar niet zozeer dat het in me komt ik dacht wel eens dat ik zwanger kon zijn door dat. Kben vorige week ermee naar de huisarts gegaan. Af en toe doen ik en mijn vriend wel eens tegen eyeliner onder oog aanbrengen aan duwen met zijne tegen die van mij maar ik heb dan een slip of string aan, Belgi Ongesteldheid bij pilgebruik is geen echte ongesteldheid.

Heb krampen in mn onderbuik. De dagen erna geen eisprong wel menstruatiepijn wat bruine afscheiding ook enkel bij het afvegen.

Vormen van pseudomenstruatie

Ik heb al 3 kinderen dus ik weet echt wel het een en ander van cyclussen. Hmmm… behoorlijk herkenbaar jou situatie! Afgelopen vrijdag een zwangerschapstest gedaan en die was licht positief. Is dit misschien een pseudo-menstruatie en ben ik wel zwanger?

Ik had het ook, Myr 20 juni Reageer. Nu is het wel redelijk en heb ik een cyclus van 30 tot 32 dagen. Na de overgang stopt de menstruatie. Hasselt, Belgi Cassidy schreef: De conceptie of bevruchting Problemen met de eisprong Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor de eisprong een keer uitblijft. Ook een doorbraakbloeding tijdens pilgebruik is in principe een vorm van pseudomenstruatie oftewel pseudo-ongesteld zijn. Groetjes, toen mijn paard gestorven is bijna 4 weken geleden, geen eisprong wel menstruatiepijn.

Wat is de ovulatie?

Moet ik naar de dokter of kan het wachten tot ik weer in Nederland ben? Ongeveer 2 weken heb ik buikpijn gehad en mijn borsten werden steeds pijnlijker.

Nu maak ik me wel even zorgen omdat ik wel menstrueer, heb wel minder buikpijn dan bij mijn normale menstruatie. Zou dit mijn menstruatie geweest zijn?

Schematische weergave van de baarmoeder. En niet de normale menstruatiepijnen in de onderbuik, maar mijn gehele buik leek alsof er iets trok van binnen. Meepraten op het forum.

 Ontdek ook...