Het weer vandaag en morgen in belgie

05.12.2018
Auteur: Annelous

Afrika Azië Europa Midden-Amerika. Dinsdag en woensdag is er kans op winterse neerslag.

Ook leuke weerwidgets, zodat je zelf het weer voor Antwerpen voor de komende 3 tot 5 dagen kunt tonen op je eigen site. Belgisch Lotharingen Aarlen, Virton, Aan de kust zijn de buien wat minder talrijk. Tijdens brede opklaringen daalt de temperatuur naar waarden tussen -2 en -5 graden. Samengevat weerbericht Vanmiddag is het wisselvallig met in Laag- en Midden-België buien van regen en later ook smeltende sneeuw of korrelhagel.

In de Ardennen komen de maxima uit rond 0 graden. Een lokale donderslag is niet uitgesloten. Vanavond ook kans op bevriezingsgladheid Meer. Fietsen Golf Tennis Voetbal Wandelen. Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecrerd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, gevoels temperatuur, maar wel een internetmogelijkheid hebt, spielt die Hotelkche keine mindere Rolle!

De wind is zwak of matig en waait uit het zuiden of zuidwesten.

Vanavond en vannacht kan het ook glad worden door bevriezing van natte wegen.

Onder bewolking ligt de temperatuur rond het vriespunt. Na een koude start van de dag, met op veel plaatsen lichte vorst, wordt het 3 graden in het oosten en zuidoosten tot 6 in het westen. Bewaard Er zijn nog geen plaatsen toegevoegd. Aan zee is de noordwester krachtig 6 Bft. We verwachten buien in de vorm van regen, smeltende sneeuw of korrelhagel, en in de Ardennen buien in de vorm van smeltende sneeuw of sneeuw.

Het is onstuimig met vrij veel wind en winterse buien.

  • Vannacht wordt het op steeds meer plaatsen droog met opklaringen. Bij deze buien valt naast regen soms ook hagel of natte sneeuw.
  • Samengevat weerbericht Vanmiddag is het wisselvallig met in Laag- en Midden-België buien van regen en later ook smeltende sneeuw of korrelhagel.

Zondag  blijft het droog en is er meer ruimte voor de zon in Vlaanderen dan in Walloni. In de Ardennen komen de maxima uit rond 0 graden. Ook maandag wordt een overwegend droge winterdag met bewolking en zon. De noordwestenwind is nadrukkelijk aanwezig en erg vlagerig.

In de Ardennen zijn dat sneeuwbuien.

Samengevat weerbericht

De wind is eerst nog matig uit west tot noordwest maar wordt later zwak uit zuidwest tot west. In de Ardennen zijn dat sneeuwbuien. We verwachten buien in de vorm van regen, smeltende sneeuw of korrelhagel, en in de Ardennen buien in de vorm van smeltende sneeuw of sneeuw.

Vanavond en vannacht kan het ook glad worden door bevriezing van natte wegen.

De minimumtemperatuur varieert van -2 in her westen tot regionaal -7 in het oosten. Weerbericht korte termijn Het wordt vandaag geleidelijk zonniger en de kans op neerslag neemt af in Antwerpen, met vanmiddag nog wel kans op onweer en vanavond kans op een regenbui. Het het weer vandaag en morgen in belgie dan overwegend droog met regelmatig zon. Vanavond en vannacht kan het ook glad worden door bevriezing van natte wegen. Onderzoeksdomeinen Agenda van de seminaries. In het noordelijk kustgebied is ook vannacht nog kans op een enkel winters buitje!

Wordt het lekker weer of niet.

Vooruitzichten

Aan zee waait de wind krachtig tot soms hard Bft. Onderzoeksdomeinen Agenda van de seminaries. Meld je aan voor onze gratis weermail en ontvang elke ochtend een e-mail met de weersverwachting voor de komende dag. De wind is eerst nog matig uit west tot noordwest maar wordt later zwak uit zuidwest tot west. Een plaatselijke donderslag is niet uitgesloten.

  • Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht Vanmiddag is het wisselvallig met geregeld buien.
  • Het wordt 2 graden in Brussel tot 4 graden in Brugge.
  • Vooral in het oosten van het land is er ook gevaar voor ijsplekken.
  • Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer?

De uitgebreide weersverwachting voor Antwerpen. Hier kan je te allen tijde de achtergrondafbeelding aan- of uitschakelen Download Achtergrondafbeelding! Vanmiddag is het wisselvallig met geregeld buien.

Blijf op de hoogte. Een plaatselijke donderslag is niet uitgesloten. Het wordt circa 5 graden in Laag-Belgi. Tussen de buien door schijnt soms de zon en wordt het een graad of 5. Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht Vanmiddag is het wisselvallig met geregeld buien. Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weer vandaag en morgen in belgie weerbeeld per dag.

Eerste plantje op de maan vriest dood

De wind waait zwak tot matig uit zuid tot zuidoost. Vannacht koelt het af tot 0 °C en is de wind matig, windkracht 3. Het is onstuimig met vrij veel wind en winterse buien.

In de loop van de dag komt er meer hoge bewolking vanuit het zuidwesten. Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht Vanmiddag is het wisselvallig met geregeld buien. Laatste kwartier zo 27 jan !

 Ontdek ook...