Hoe lang salarisstroken bewaren werkgever

10.02.2019
Auteur: Sultan

De bewaarplicht geldt ook voor computerprogramma's en bestanden. Het dossier bevat onder andere:.

Hoeveel procent is 32 uur? Laatst bijgewerkt door Lous op Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Voor de overige gegevens kunt u met de Belastingdienst vaak afspraken maken over kortere bewaartermijnen. Andere documenten dienen al binnen 4 weken vernietigd te worden, zoals een CV.

Ik heb in gewerkt bij tomaten? Actieve onderwerpen Eigen berichten? Maar omdat je uren in je telefoon zaten en die weg zijn betekent dat volgens mij dat je geen urenbriefje hebt wat onder je salaris ligt. Het is echter aan te raden de gegevens in een personeelsdossier langer dan zeven jaar te bewaren.

Wat is een personeelsdossier. Meld u daarom vandaag nog aan als gebruiker van Fiscaal Optimaal Ondernemen, hoe lang salarisstroken bewaren werkgever.

Uitzonderingen

Dat geldt niet alleen voor de salarisadministratie maar ook voor persoonsgegevens. Bronvermelding Bovengenoemde bewaartermijnen over bewaarplicht personeelsdossier zijn onder voorbehoud van wijzigingen en tik- en taalfouten. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien. De Belastingdienst betrekt de volgende personeelsgegevens vaak bij een boekenonderzoek: Heb ze gesorteerd per bedrijf.

Bronvermelding Bovengenoemde bewaartermijnen over bewaarplicht personeelsdossier zijn onder voorbehoud van wijzigingen en tik- en taalfouten. Marian Bosma 31 januari om Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt! Er zaten hele gaten in haar arbeidsverleden, hoe lang salarisstroken bewaren werkgever. Zelf gebruik ik aparte ordners om de aankoopbonnen te bewaren. Met de richtlijnen voor de bewaartermijn kun je de administratie actualiseren.

Zo kan de belastinginspecteur - als de salarisadministratie ernstige gebreken vertoont - naar eigen inzicht een aanslag opleggen.

Bewaartermijn personeelsdossier – Wettelijke bewaarplicht

Vorige 1 2 Volgende Pagina 2 van 2. Bij mij verdwijnen ze onmiddellijk verticaal Bank wilde salarisstroken zien van bepaalde tijdsvakken.

Maak een account aan in onze gemeenschap. De administratie geldt per kostensoort en per werknemer. Maar omdat je uren in je telefoon zaten en die weg zijn betekent dat volgens mij dat je geen urenbriefje hebt wat onder je salaris ligt.

Ga naar pagina   12 2 Volgende, hoe lang salarisstroken bewaren werkgever. Aanmelden om dit te volgen    Volgers 0. Geef een reactie Click here to cancel reply.

Weet jij het antwoord?

Bronvermelding Bovengenoemde bewaartermijnen over bewaarplicht personeelsdossier zijn onder voorbehoud van wijzigingen en tik- en taalfouten.

Strafrechtelijke overtreding Het niet op de juiste manier bewaren van de administratie is een strafrechtelijke overtreding. Op een informatieve website staat vermeld dat je de akte hypotheeklening en het bewijs van de volledige afbetaling zelfs 10 jaar moet betalen. Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten.

De kosten heeft u er vrijwel direct weer uit  terwijl u geen enkele kans op wettelijk toegestane belastingbesparing laat liggen.

Als je toen maar 80 euro hebt gehad en heel veel uur hebt gedraaid dan lijkt het voor mij alsof het over vakantiewerk o. En zij kunnen tot 7 jaar terug alles op vragen, dus als ze ouder zijn als 7 jaar zou je ze weg kunnen gooien, hoe lang salarisstroken bewaren werkgever.

Hoeveel verdient een piloot. Andere documenten dienen al binnen 4 weken vernietigd te worden, brief verzenden van belgie naar nederland een CV.

Met de portal Fiscaal Optimaal Ondernemen FOO blijft u op de hoogte van de laatste fiscale situatie en de beste Fiscale Tips waarmee u hoe lang salarisstroken bewaren werkgever belastinggeld kunt besparen. Het dossier bevat onder andere:.

Hoe lang moet u uw administratie bewaren. Aanmelden Ben je al lid. Hoelang is een werkgever verplicht om jouw salarisstrook te bewaren?

Belastinggegevens 5 jaar

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief. Ken jij mensen voor wie deze informatie interessant kan zijn, stuur deze blog dan aan hen door! Hoe lang moet u wettelijk een personeelsdossier van uw werknemer bewaren?

Bewaartermijn personeelsdossier - Wettelijke bewaarplicht Bewaarplicht van documenten uit het personeelsdossier van uw werknemer Hoe lang moet u wettelijk een personeelsdossier van uw werknemer bewaren.

Off topic Zoeken in. Ik hoe lang salarisstroken bewaren werkgever dit niet met zekerheid te zeggen, maar ik denk dat u dezelfde richtlijnen kunt aanhouden als bij een werknemer. Ben je ondernemer, dan heb je een bewaarplicht van ten minste 7 jaar voor alle administratie die te maken heeft met de bedrijfsvoering en je aangiften inkomstenbelasting.

 Ontdek ook...