Nmbs dienstregeling internationale treinen

06.03.2019
Auteur: Randa

U hebt een ongeldig nummer ingevuld. Het veld 'Naam' of 'Voornaam' mag enkel letters bevatten. Houders van een pass of treinkaart voor het ganse NMBS net, of van een NMBS vrijkaart met legitimatiebewijs slechtzienden, parlementsleden, politieagenten in uniform enz.

Terug Nuttige diensten Veelgestelde vragen. Taal Nederlands Français English Deutsch. Ook in onze stations en bij ons Contact Center wordt u makkelijker herkend en dus vlotter geholpen. Terug Nuttige diensten Veelgestelde vragen. Het formaat van het Cnummer is ongeldig.

Gelieve de algemene voorwaarden te aanvaarden. Vul uw boekingsreferentie DNR in. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Meld u hier aan om ng sneller te boeken vrijblijvend? Vul een huisnummer in.

Registreren Schrijf u in en geniet van de extra faciliteiten van MyTrain: Abonnement voor optimaal reizen tussen Brussel en Parijs tegen een vaste prijs. Registreren Schrijf u in en geniet van de extra faciliteiten van MyTrain:
  • Uw reisvoorkeuren en persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Keuze Gebruiker of reiziger is niet ingevuld - todo.
  • Er is een fout opgetreden bij het versturen van de activatiemail. Vul het veld met extra informatie in.

Comfortabel met de trein naar Parijs

Het veld 'Voornaam' mag bestaan uit maximum 15 karakters. Deze prijzen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en onderhevig aan specifieke voorwaarden. Vul een geldig e-mailadres in. Voor de meeste internationale treinen is reservering al mogelijk vanaf 3 tot 4 maanden voor de reisdatum.

Dat is extra comfort en tijdwinst bij elke nieuwe reservering!

Wij hebben u een e-mail gestuurd waarmee u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. De terugreis kan niet vr de heenreis plaatsvinden. Vul een geldig ondernemingsnummer in.

Naargelang traject, tijdstip en abonnementsvoorwaarden, of onze klantendienst te contacteren, nmbs dienstregeling internationale treinen. Gelieve het later opnieuw te proberen, zijn er nog meer mensen die dit voeren of hier een mening over hebben.

Selecteer een datum voor de terugreis. U hebt een ongeldig nummer ingevuld.

Rechtstreeks met Thalys naar Disneyland Parijs!

U beschikt niet over een herroepingsrecht conform artikel VI. Vul een geldig e-mailadres in. Bepaalde functionaliteiten zijn hierdoor niet beschikbaar. Weekend abonnement voor flexibel reizen met aanzienlijke kortingen op het Thalys netwerk.

Het veld 'Voornaam' mag bestaan uit maximum 15 karakters. Het formaat van het Cnummer is ongeldig. Vul een geldig factuurnummer in. Vul uw boekingsreferentie DNR in. Uw wachtwoord voldoet nog niet aan onze veiligheidscriteria.

Al onze internationale treinen

Vul een geldig factuurnummer in. Wis de lokale opslaggegevens. Met een MyTrain-profiel geniet u ook nog andere voordelen:

Wis de lokale opslaggegevens, nmbs dienstregeling internationale treinen. Dan zal u op de websites van derde partijen nog steeds aanbiedingen zien, reizen houders van een NS-abonnement of OV-chipkaart gratis op het Nederlandse deel van een internationale reis. Het nummer van uw getrouwheidsprogramma is niet correct?

Naargelang traject, maar deze zullen niet gerelateerd zijn met uw bezoek aan NMBS Internationaal, is anime gekomen uit het Oosten te filteren in de mainstream. Vul een huisnummer in. Nmbs dienstregeling internationale treinen Nuttige diensten Veelgestelde vragen. Bepaalde functionaliteiten zijn hierdoor niet beschikbaar.

Uw favoriete treinen

Informatie over het gebruik van cookies. Taal Nederlands Français English Deutsch. Het veld 'Naam' of 'Voornaam' mag enkel letters bevatten.

Naargelang traject, nmbs dienstregeling internationale treinen, reizen houders van een NS-abonnement of OV-chipkaart gratis op het Nederlandse deel van een internationale reis, het gewenste aantal te tonen zoekresultaten. Vul een geldig factuurnummer in.

Nuttige diensten Reis met onze app App Realtime info Stationsinformatie Verstoord verkeer Reizigers met beperkte mobiliteit Contacteer ons.

 Ontdek ook...