Woning te koop zuidwest friesland

06.03.2019
Auteur: Davie

Hoewel bij het maken van deze aanbiedingstekst de meest uiterste zorg is nagestreefd kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. Het kopen of verkopen van een agrarisch bedrijf of boerderij  is een belangrijke beslissing, maar wij weten dat het vooral ook een emotionele gebeurtenis is.

Meld je hier aan.

Op zoek naar een woonboerderij , café, restaurant, kangoeroewoning, appartementengebouw, hotelaccommodatie, of een combinatie ervan? Echten, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m². Boijl, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m². Houkepoort Deelgebied II - Appartementen. De garage is voorzien van een kanteldeur en een loopdeur. Omschrijving in het uiterste zuiden van friesland , op de grens met drenthe ligt deze traditioneel gebouwde en fraai gemoderniseerde woonboerderij Hier zijn geen kosten aan verbonden en uitschijven kan altijd.

Te koop u kunt hier stijlvol wonen in een karakteristieke woonboerderij combineren met vele vormen van bedrijvigheid. Werktuigenberging De werktuigenberging is gebouwd in omstreeks en kent een afmeting van ca, woning te koop zuidwest friesland. Vrijstaande woonboerderij aan de rand van het dorp aan de rand van het dorp staat deze compleet gerenoveerde woonboerderij.

Loop jij met het plan om je woning te verkopen. De garage is voorzien van een kanteldeur en een loopdeur. Op werkelijk schitterende, vrije en landelijke locatie staat deze gerenoveerde woonboerderij!

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Kortehemmen, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m². Op de driesprong van flevoland, friesland en overijssel ligt deze idyllische woonboerderij nabij het friese dorpje echten.

Breelenswei 2

Op een prachtige landelijke locatie omgeven door weilanden en het voorgelegen natuurgebied 'de kraanlannen' staat deze royale woonboerderij welke in g We beschikken over alle vergunningen en hebben een hoge klanttevredenheid. De vloer is uitgevoerd in beton. Grou, Friesland - Te Huur - Woning -  m² - 4 kamers. De landerijen liggen rondom de boerderij en zijn verdeeld over 3 kavels.

  • Dat is toch het eerste waar u aan denkt bij het horen van de naam friesland in het hart van friesland!
  • De garage is voorzien van een kanteldeur en een loopdeur. Voor binnen- en buitenschilderwerk, onderhoudsklussen en glas Klik voor meer informatie.

Jongveestal De jongveestal is gebouwd omstreeks en heeft een afmeting van ca. Te koop u kunt hier woning te koop zuidwest friesland wonen in een karakteristieke woonboerderij combineren met vele vormen van bedrijvigheid.

Beetsterzwaag, Friesland - Te Huur - Eengezinswoning -  m - 4 kamers. Voor overige voorzieningen is men aangewezen op de nabij gelegen steden Bolsward en Sneek. Inclusief een gratis opgave van de goedkoopste hypotheekrente.

De Eker 44

Na 20 jaren wonen en werken, op misschien wel de mooiste plek in friesland , waren we bezig met plannen om opnieuw te verbouwen en te moderniseren. Het jachtrecht is verhuurd aan Doede Westra. Eén kavel is ca.

Het achterste deel van deze prachtige boederij biedt niet alleen woning te koop zuidwest friesland mooi uitzicht maar heeft ook alle luxe. Overige erf verhardingen Vaste mestopslagplaats met een afmeting van ca. Op een schitterende vrije locatie gelegen verbouwde woonboerderij. De landerijen liggen rondom de boerderij en zijn verdeeld over 3 kavels. Onze ervaren makelaars en adviseurs staan u bij met raad en daad. De mestkelder heeft een inhoud van ca.

Wijzigingen zijn te allen tijde voorbehouden aan de verkoper.

Specialist in de agrarische sector

De ruwvoervoorraad, mestvoorraad alsmede het nog aanwezige krachtvoer en de kunstmest dienen te worden overgenomen en zijn niet bij de vraagprijs inbegrepen. Het geheel is opgetrokken in damwandprofielplaten. Start hier vrijblijvend uw hypotheekberekening. De gemeentelijke nieuwbouw site die jou informeert over alle nieuwbouwprojecten, koop- en huurwoningen, in Súdwest-Fryslân Zuidwest Friesland.

Midden in het dorp maar toch genieten van het wonen in een woonboerderij met totaal m² eigen grond.

  • Wijzigingen zijn te allen tijde voorbehouden aan de verkoper.
  • Wij adviseren u als gegadigde zich te verdiepen in o.
  • Woonboerderij Te Huur In Beetsterzwaag.
  • De stal is opgetrokken in steen met damwandprofielplaten topgevels en het dak is gedekt met asbestcementhoudende golfplaten.

Het geheel opgetrokken in steen met spouw, woning te koop zuidwest friesland. Opgetrokken in damwandprofielplaten met een afmeting van ca. Hoewel bij het maken vtech kidimagic color show multifunctionele wekker deze aanbiedingstekst de meest uiterste zorg is nagestreefd kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend.

Het dak is deels met asbestcementhoudende golfplaten en deels met asbestvrije golfplaten gedekt. Melkstal en melkinstallatie De melkstal, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m. De zijwanden bestaan uit windbreekgaas geplaatst boven betonnen borstwering in nieuwe gedeelte. Kortom, alle ingredinten voor optimaal woonplezier to. Noordwolde, daterende van van Westfalia kent een 2 x 8 stands zij aan zij opstelling met automatische afname en melkmeting.

Woonboerderij In Echten Fr. De voor en achtergevel zijn opgetrokken in steen met damwandprofielplaten topgevels. Voor de locatie is een natuurbeschermingswetvergunning verleend voor melkkoeien en stuks jongvee.

Burdaard, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m? Start hier vrijblijvend uw hypotheekberekening. Twijzel, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m.

 Ontdek ook...